suprizyumurta amin canım sizi deee😍
Hadi tanışalım kızlar
Bubenimoykumm zaman çok hızlı geçiyor cokk bende 31 oldum ah ahh hoc öyle hissetmiyorum ama en güzel yaşlar aslında 🤩😁 Allah bağışlasın cnm 🌸🥰
alvina oyyy sağlıcakla gelsin bebisin cnm Allahim bağışlasın 🌸🥰 antalyanin neresindensin bende antalyada yasiyorumda
suprizyumurta biz de birbirimizin teline bakarız ama o kadar meşgul değiliz fikfikle daha doğrusu ben uzak kalıyorum 🤣😂
suprizyumurta bende canım ❤️
@Bahtsizbedevi_ aski mi aldın sesin çıkmıyor hiç 😂☺️
lgrth ay evet keşke öyle olsa gizlense bazı gönderiler foruma üye olmayanlara
- Düzenlendi
suprizyumurta tişikkirlir🌸 Haziran başı🤭 o zaman sen de pandemiden kapanan tüm aktiviteler açılınca evlendin😂 bizim öyle oldu kapanmıştı heryer tüm şehirlere giriş çıkışlar kalktı nikah açık alanda olursa olur dediler öyle yaptık sizin nasıl oldu?
suprizyumurta benim nickim ardle evliyim almanyadan katılıyorum 🥰
Biyiklim geldim canım biraz uzaklaşmak istedim herşeyden teşekkürler burada merak edip sorduğun için😊
Bahtsizbedevi_ ne oldu canım iyi misin 💕
Bahtsizbedevi_ bebeğim bi gelip bi gidiyosun kötü bir şey yok değil mi? Ben de geçenlerde biraz uzak kalmak istemiştim psikolojim hiç iyi değildi, sen nasılsın iyi misin?
Ben Tekirdağli
3 cocuk 4 cü geliyor.
Çalisyorum sağlik sektöründe.
Yurt dışındayım
Elif derler bana
resmi evrakta farkli 😆
Biyiklim iyiyim aşkım
vahsikelebekk iyiyim kuzum sadece eşim burayı gördü neden herşeyini herkesle paylaşıyosun deyip uygulamayı saldırdı bende oyüzden silmek zorunda kaldım ara ara yükleyip bakıp geri siliyorum
aykirikadin hayırlı olsun gözün aydın aşkım hamilemisin
aykirikadin ya maşallah sağlıkla kucağına al kaç haftalık 🙂🙂 Allah kolaylık versin
suprizyumurta amin teşekkür ederim 😇 döşemealtındayım peki siz 😊