Bubenimoykumm zaman çok hızlı geçiyor cokk bende 31 oldum ah ahh hoc öyle hissetmiyorum ama en güzel yaşlar aslında 🤩😁 Allah bağışlasın cnm 🌸🥰

alvina oyyy sağlıcakla gelsin bebisin cnm Allahim bağışlasın 🌸🥰 antalyanin neresindensin bende antalyada yasiyorumda

suprizyumurta biz de birbirimizin teline bakarız ama o kadar meşgul değiliz fikfikle daha doğrusu ben uzak kalıyorum 🤣😂

lgrth ay evet keşke öyle olsa gizlense bazı gönderiler foruma üye olmayanlara

suprizyumurta tişikkirlir🌸 Haziran başı🤭 o zaman sen de pandemiden kapanan tüm aktiviteler açılınca evlendin😂 bizim öyle oldu kapanmıştı heryer tüm şehirlere giriş çıkışlar kalktı nikah açık alanda olursa olur dediler öyle yaptık sizin nasıl oldu?

lgrth senin nickini söylemen iyi oldu ya valla seni okurken etiketlerken falan cıkarana kadar ııkk mıkkk oluyordum dkdk güzel kullanıcı adın varmıs

rouge_ yazarken okursun içinden artık 😃😅😅

Bahtsizbedevi_ bebeğim bi gelip bi gidiyosun kötü bir şey yok değil mi? Ben de geçenlerde biraz uzak kalmak istemiştim psikolojim hiç iyi değildi, sen nasılsın iyi misin?

vahsikelebekk iyiyim kuzum sadece eşim burayı gördü neden herşeyini herkesle paylaşıyosun deyip uygulamayı saldırdı bende oyüzden silmek zorunda kaldım ara ara yükleyip bakıp geri siliyorum

aykirikadin ya maşallah sağlıkla kucağına al kaç haftalık 🙂🙂 Allah kolaylık versin

suprizyumurta amin teşekkür ederim 😇 döşemealtındayım peki siz 😊