mrvehl asit denedin mi ve cift asamalı temizlik?

Moonlight_ yakıcı yaglarla karısım yapıyorum ben tabi ugrasamam dersen selülit kremi de alabilirsin ve strec film ile sarıyorum bacagımı terliyor gibi böyle sanki gozenekler o içerikleri emiyor birde kuru fırca düzenli yaparım tavsiye ederim

rouge_ çift aşamalı temizlik nasıl oluyor

rouge_ burnum ameliyatlı görmek isterdim :(

rouge_ bi deniyim bakalim 😍 cok tesekkür ederim 🥰❤️❤️

egce bir yag temizleyici birde jel ile temizlemelisin cildini

aredhel estetik planın var mı😍

rouge_ aslında çok şükür kendimi beğeniyorum ve de güzel buluyorum yüzümde renk eşitsizliği var ve göz altlarım koyu renk sadece bunlardan rahatsızım geçirmek için bir yöntemde bilmiyorum bilen var sa yardımcı olursa sevinirim

rouge_ canımmm özür dilerim giremediğim için mesaj attığını unutmuştum iyiyim geçiyor daha doğrusu geçmiyor da iterek geçirmeye çalışıyorum 🥹bende seni gördüğüme çok sevindim enerjine sana her zaman hayranım 😘❤️

alinasira peeling kullan kimyasal veya tanecikli aydınlarıcı serum ve kremler de kullanabilirsin goz altları için bol nem maske krem vs

rouge_ zayıf olmak isterdim eskisi gibi ama KPSS, taşınma ve hamilelik beni bitirdi. Geçen seneki halime dönsem yeterdi 🥺

Görsel ekleyemedim inface pembe olan trendyolda

Biyiklim görsel ekleyemedim inface pembe olan trendyolda

rouge_ tatlım bunları bilirkişi olarak mı söylüyorsun yada kozmetiğe meraklı biri olarak mı

rouge_ Dolgun göğüsler ve yüzden kilo almak sadece bu .Allah özene bözene yaratmış beni çok şükür 😘😁🤲🏻