rouge_ dış görünüşümü seviyorum .
Kaşımı gözümü alırım
Nemlendirimi serumu mu sürerim. Kendimi seviyorum 🌸😍

kukulii87 profesyonel bir cozum yok mu danıssan bulsan onun dısında kapatıcı kullan cok esmer misin bilmiyorum ama böyle hafif pembemsi kremler olur onları da sürebilirsin hafifletir

rouge_ ya orası öyle de benim bir şeyi yapmam için her konuda kafamın rahat olması lazım mesela düzenli yaptığım tek şey nemlendirici c vitamini ve biberiye suyu 😂 detaya inecek kadar uğraşmıyorum ama onun da zamanı gelecek

Biyiklim cesaret gelirse birazcık istiyorum da bakalım 😅

rouge_ aşkım sivilce için çözümüm var ben çok fena bir süreç geçiriyordum suratımda büyük irinli sivilceler vardı hep ve iz kalıyordu en son doktora gittim ilaç kullandım(Aknetrend çok ağır bir ilaç değil fakat etkili) karaciğer üst yağlanması varmış o sebeple geçmesi zormuş kremlerle vs. İlacı kullandım, aynı zamanda Cleocin T ve Sivex Losyon kullandım bir gün birisini bir gün diğerini ki cildim alışmasın sivilceler iz yapmadan kurusun diye ilaca ek olarak. O şekilde 2018 de kurtuldum bundan. Tavsiyem çok yağlı veya bölgesel geçmeyen sivilceleri olanlar mutlaka bir cildiyeye görünüp kan testi versinler yoksa bu süreç karaciğere etki etmişse başka şekilde geçmiyor maalesef.

lgrth tabii canım istisnalar oluyor böyle zamanlar oluyor herkes için gecerli

rouge_ nemlendirici sürünce çok bakımlı hissediyorum 🤣

lgrth nemlendirici = su içmek 😂

rouge_ yapıyorum canım dışardada yaptırıyorum ama yğlı bir yapım var komedonlarım oluşuyor ya bebekten düzenli spor yapamıuorum açıkçası aklıma geldikçe birkaç harekt

@rouge_ peki mesela ben genelde kış ayları doğal yağlar kullanıp gua sha ile masaj yapmaya çalışıyorum shea butter kayısı çekirdeği avokado nar çekirdeği yağı falan iyi mi yapıyom kötü mü bilmiyorum kafama göre kullanıyorum 😅

rouge_ ışık dolgusu yaptırdım ama fayda etmedi çok aşırı esmer değilim tabi de

lgrth ben direk dogal yagların yüze sürülmesini sevmiyorum ya bir fayda sagladıgını da sanmıyorum dogal seyleri içten almak gerekiyor diye düşünüyorum tek bir içerigin faydasını gormek zor bana gore o da şöyle eger ihtiyacın olan içerikse faydasını gorursun ki o da kayısı yagı sürmektense pirincten maske yapmaktansa yiyerek faydası görülür cilde sürülücek seyler daha cok içeriklerin birlesimiyle olmalı bence ve şöyle bir sey de var mesela ben aydınlatıcı krem kullanıyorum diyelim aydınlatmasını begenmedim ama belki ışıltısını seviyorum belki baska biseyini seviyorum işte bu direk zeytinyagı bilmem ne yagıyla olmuyor bizde bilinen en büyük yanlıs gıdaların cilde sürülmesi insanlar ben dogal seyler kullanıyorum dogalım düşüncesine giriyor malesef bunu senin için söylemiyorum genel yoksa bende kullandım yani duydugumuzu yapıyoruz yalan yok ha mesela selülit için bir karısım tarifim var benim cünkü onlar yakıcı yaglar ve birlestiriyorum yani tek bir üründen ibaret degil

kukulii87 maskeler kullan kapatıcılar falan bir sekilde barışıp onune gecmeye calısabilirsin herkesin kusuru var

rouge_ ay yok valla bazı kızları görünce kıskanmıyor değilim hanii 😅😅 kendimi bazen tir şoförü gibi hissediyorum 😅😅

rouge_ zaten her yağ iyi gelmiyor komedon yapıyor leke yapıyor ama masaj yaparken de yağla yapmak kolaylaştırıyor😂tabi zaten yediğimiz içtiğimizin eseri cildimiz bence önce organlara iyi bakmak lazım

kukulii87 son cümleni okurke suyu püskürttüm yaaaaa😂😂