Aynaya baktığında kendini nasıl gormek isterdin?💅
perimasali802_ bende doğal yağlar sürüyorum bazen iyi oluyor 😅 gel deniz iklimine doğal nem 😅
lgrth nasıl enerjiniz yok valla anlamıyorum herseyi erteleyebilirim üşenebilirim ama kendime asla .bu bir ihtiyaç onu da gec yasaman için kendini sevmen olumlu hissetmen için mecbur oldugun bisey. Mesela ben kendimde biseyden rahatsız olucam veya kendimi kötü bakımsız hissedicem ama kalkıp bisey yapmicam mümkün degil insan nasıl dayanabilir ?üstelik keyifli de bakım işi deli gibi calısıyorum ama bir ürünü denemek için can atıyorum heyecanla deniyorum yapıyorum okuyorum bilgi ediniyorum bundan güzel bisey yok ya bir duş jeli alsam hemen yıkanmaya giderim ddkk hani bu keyfi yaşamayanlar nasıl yasıyor bilmiyorum 😂
Burnum fazla büyük yan profilimi sevmiyorum onun dışında bir beş altı kilo versem yeter başka bişey istemezdim
rouge_ bacak boyum uzun olsun isterdim bir de bacaklarım kalın incelmiyor kendimi bildim bileli bunlara çözüm var mıdır😂
vahsikelebekk yani spor dısında ne cozum olabilir ki bacak boyu içinde degişmez tabiki ama kıyafetlerle uzun gosterilebilir 😂ben daha cok bakımdan bahsetmiştim boyle tavsiyelerle düzeltebilecegimiz herkes kilo veya imkansız seylerden bahsetmiş kimse kimseye de yardım edemiyor😂 allah yardım etsin artık ne diyim dkdkd baska posta gitsek herkes bir oneri ister sorununu yazar postunu acalım dedik de😂
rouge_ dik göğüs göbek göz altı morlukları ve biraz daha açık bir cilt tonu gobek fazla yok gidebilir zaten ama şu genetik göz altı morlukları hayatımın her döneminde beni mutsuz etti zaten göz altlarım da koyu halkalar olmasaydı belki ten rengimi dw sorun etmezdim esmer olmama rağmen panda gibi görünüyorum 🐼🥺
rouge_ dış görünüşümü seviyorum .
Kaşımı gözümü alırım
Nemlendirimi serumu mu sürerim. Kendimi seviyorum 🌸😍
Bubenimoykumm ilac gibi yorum🥰
rouge_ aşkım sivilce için çözümüm var ben çok fena bir süreç geçiriyordum suratımda büyük irinli sivilceler vardı hep ve iz kalıyordu en son doktora gittim ilaç kullandım(Aknetrend çok ağır bir ilaç değil fakat etkili) karaciğer üst yağlanması varmış o sebeple geçmesi zormuş kremlerle vs. İlacı kullandım, aynı zamanda Cleocin T ve Sivex Losyon kullandım bir gün birisini bir gün diğerini ki cildim alışmasın sivilceler iz yapmadan kurusun diye ilaca ek olarak. O şekilde 2018 de kurtuldum bundan. Tavsiyem çok yağlı veya bölgesel geçmeyen sivilceleri olanlar mutlaka bir cildiyeye görünüp kan testi versinler yoksa bu süreç karaciğere etki etmişse başka şekilde geçmiyor maalesef.
vahsikelebekk bu cok güzel bir yorum tavsiye 💯😍