Kızlar birliktelik yaşarken erkeğin boşaldıktan sonra ilişkiye girmesi devam etmesi mümkünmüdür .eşimle afedersiniz birliktelik yaşadık evde geciktirici kalmamış bundan 6 ay önce falan dişim ağrıyor diye doktor bi sprey vermişti onu sıkınca yarım saat uyuşturuyor ağrıyı keserdi . Aynı zamanda geciktirici özelliği de varmıdır bilmem . Bi kere denemiştik geciktirdi . Bu seferde eşim sıkmış ilk 5 dk 10 dk iyiydi sonra kendiliğinden küçülmeye inmeye başladı o kadar inme değilde elle tutuluyordu yani hafif yumuşaktı ama çok fazla değil boşalsa hissederdi ama demi . Sonra ben elle yaptım bu gelecek gibi ama gelmiyor dedi en sonunda yarım saatin sonunda boşaldı bide eşim her ilişki bittiği anda elletirmez ağrıyor der iğne batıyor gibi oluyor sen değince der boşalsaydı yine aynı şekilde ağrırırdı heralde boşaldı bitti elledim ağrıyor dedi geri çekildi . Biraz karışık oldu ama 🤣

sizene hiç bişe anlamadım ilişkiden girdin diş spreyinden çıktın😂😂

kdbkdb kız diş spreyi geciktirici özelliği varmış galiba yani internetten baktık. Ilişkiyi de geciktirir yazıyor saçma ama öyleymiş🤣

sizene geciktiriciler normalde de his kaybı yapıyor erekte problemleri yaratıyor yüksek ihtimal hissizlik oldu erekte kaybı oldu

lgrth çok sıktım dedi canım baktıkm yarısını sıkmış

sizene abartmış 🤣🤣 his kaybı olmuş boşaldığı için değil hissizlikten inmiş

sizene hiçbir şey anlamadım ama bi arkadaşımın eşi bi hap kullanıyordu adını unuttum onu hatırlarsam yazarım o hapı günlük içiyormuş kocası ilişkiden sonra asla inmiyor dimdik duruyor bir gecede 5 posta yaptığı oluyor baya etkili demişti dozları varmış doktor yazıyormuş bunu bi araştırın bence spreyle falan uğraşmayın😂

sizene hatırladım canım ilacın ismi “LIFTA” eşiniz bi doktoruna sorsun mg hangisini uygun görürse başlasın sonra yansın geceler 💃🏼🔥

sizene
              Eşiminki inmez boşaldıktan sonra ama tekrar ilişkiye devam edemez biraz beklememiz gerekir diş spreyinide hiç duymadım hiç ihtiyacımız olmadı çok şükür ben boşalana kadar devam 🫣