sizene hiç bişe anlamadım ilişkiden girdin diş spreyinden çıktın😂😂

kdbkdb kız diş spreyi geciktirici özelliği varmış galiba yani internetten baktık. Ilişkiyi de geciktirir yazıyor saçma ama öyleymiş🤣

sizene önden kocan bence boşalmış olabilir ya da spreyin mahareti bilemiyorum😄

sizene geciktiriciler normalde de his kaybı yapıyor erekte problemleri yaratıyor yüksek ihtimal hissizlik oldu erekte kaybı oldu

lgrth çok sıktım dedi canım baktıkm yarısını sıkmış

sizene abartmış 🤣🤣 his kaybı olmuş boşaldığı için değil hissizlikten inmiş

sizene hiçbir şey anlamadım ama bi arkadaşımın eşi bi hap kullanıyordu adını unuttum onu hatırlarsam yazarım o hapı günlük içiyormuş kocası ilişkiden sonra asla inmiyor dimdik duruyor bir gecede 5 posta yaptığı oluyor baya etkili demişti dozları varmış doktor yazıyormuş bunu bi araştırın bence spreyle falan uğraşmayın😂

sizene hatırladım canım ilacın ismi “LIFTA” eşiniz bi doktoruna sorsun mg hangisini uygun görürse başlasın sonra yansın geceler 💃🏼🔥

incinmissindedi kız diş spreyinden iyidir ahahahahshs
              Bu hapı bi arkadaşımın eşi kullanıyordu baya iktidarsızdı şimdi yanıyor geceler 😂😂

sizene
                Eşiminki inmez boşaldıktan sonra ama tekrar ilişkiye devam edemez biraz beklememiz gerekir diş spreyinide hiç duymadım hiç ihtiyacımız olmadı çok şükür ben boşalana kadar devam 🫣