Eşim Yapay vajina almış
ceylandiyebiri demi haklısın
sel0sel kedidir kedi yoksa duramazdın
sel0sel jelin yarısı gitmiş vajinada kullanmıştır sonra silmiştir. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Bence sana yanaşınca git yapayına de
Onlar daha küçük ve dar olduğu için daha çok veriyor maalesef muhtemelen o yüzden almıştır
sel0sel sende kendin için olanını al ve yanlışlıkla aldım de bakalım nasıl bir duygu gerçekten eşine bunu yap
sel0sel biz ilişkimize (3. Kişiye tamamen karşıyız bu arada) heyecan katmak için almayı düşünüyoruz bence eğlenceli ama habersiz yapmış olması kötü tabi
Sutlucikolati inanmak istemediği için öyle düşünmüştür 💆♀️
dertetmempertederim2 yani şaşırdım ve anlam veremedim bu arada postu gördükten sonra trendyol’da bir arattım da neler neler gördüm ağzım açık kaldı biz kadınlar içinse sadece penis 😅😅
Sutlucikolati herkez erkeklere çalışıyor desene 😂😂
- Düzenlendi
incinmissindedi erkekleri doyurmak zor bebeğim 🤣 adamlar silikondan kadin yapmis vajina uzunluguna kadar yazmislar cesit cesit neler neler 🤣 ve en kötüsü de tüm bunlara rağmen taciz tecavüz olayları oluyor 🤮
Sutlucikolati aayy evet ya, gidip milletin hayatını mahvedeceginize gidip bunlardan alsınlar ya. Bende az önce bi Merak edip baktım kız penis aynı gerçek penis gibi ete benziyor 😂😂 töbe yarabbim neler konuşuyoruz
incinmissindedi ahahahhahhah di mi 🤣🤣 aşırı merak ediyorum da eşim asla izin iziin vermez almama 🤣 alıp saklasam nereye saklicam 🤣🤣
Sutlucikolati şey de var oturaklı oturuyon üstüne dırdırıdır çalışıyo bak link atıyım sadece penis olur mu atcam dur
Sutlucikolati saklarsın ya eski kullanmadıgın baza altındaki çantalarına vs koy 😂. Bende mi alsam napsam, adama yaklaşmak içimden gelmiyor kendime yaparım 🤣
dertetmempertederim2 hadi be 🤣🤣 kızz at hemen merak ettim 🤣
incinmissindedi eşim evdeyken kargo gelirse….. 🤣