• +18
  • Eşim Yapay vajina almış

esores evet 20 günde bende normal olamadığını söylüyorum oda çok çalıştığını kafasının dolu olduğunu söylüyor ve duş yapmaya eriniyor

lgrth kendinden dolayı o kadar ilişki arası hep yorgun ve çalışıyor ve duş almaya eriniyor vs vs benden kaynaklı değil bu durumda

sel0sel 10 günde bir mi duş alıyor ya da işten gelir gelmez mi cidden gerçeği varken plastik arayışı neden acaba

Onlar daha küçük ve dar olduğu için daha çok veriyor maalesef muhtemelen o yüzden almıştır

sel0sel biz ilişkimize (3. Kişiye tamamen karşıyız bu arada) heyecan katmak için almayı düşünüyoruz bence eğlenceli ama habersiz yapmış olması kötü tabi

incinmissindedi erkekleri doyurmak zor bebeğim 🤣 adamlar silikondan kadin yapmis vajina uzunluguna kadar yazmislar cesit cesit neler neler 🤣 ve en kötüsü de tüm bunlara rağmen taciz tecavüz olayları oluyor 🤮

Sutlucikolati aayy evet ya, gidip milletin hayatını mahvedeceginize gidip bunlardan alsınlar ya. Bende az önce bi Merak edip baktım kız penis aynı gerçek penis gibi ete benziyor 😂😂 töbe yarabbim neler konuşuyoruz

incinmissindedi ahahahhahhah di mi 🤣🤣 aşırı merak ediyorum da eşim asla izin iziin vermez almama 🤣 alıp saklasam nereye saklicam 🤣🤣

Sutlucikolati saklarsın ya eski kullanmadıgın baza altındaki çantalarına vs koy 😂. Bende mi alsam napsam, adama yaklaşmak içimden gelmiyor kendime yaparım 🤣