Eşimle bugün biraz tartıştık sabahtan aslında anlaşmıştık kızı uyutup vakit gecirecktik ama maalesef ki tartışma yaşadık bn soğuk yapıyorum gelip gidip yanasmaya çalışıyordu yarım saat öncesine kadar ama baktı bnden yüz yok sustu şimdi 39 haftalık hamileyim içi içini yesin istiyorum böyle yanassin ama yalvar yakar yapacak hale gelsin istiyorum biraz burnu surtsun diye ne kadar aramız kötü de olsa yapıyordum önce ama değerim kıymetim kalmıyor gibi hissediyorum o yüzden biraz burnu surtsun istiyorum ne yapsam hadi fikir verin bana
Bende istiyorum yapmayı ama işte …
Hemde doğum için kolaylık oluyor diye yapmak istiyorum
Bana bir fikir verin kızlar uzun bir aradan sonra geldim
biricik46 vallahi bende onceden burnu sürtsun ister trip atardım şimdi gersey geçici geliyor vakit varken birlikte olup güzel şeyler yaşamak varken yasa gitsin o onu demiş bu bunu demiş o kadar saçma ve gereksiz ki ilerde kendine bakınca diceksin ki boşuna öyle davranışım o hataliysa zaten analr hatasını benimki de ters biridir sinirırlıdır yani ama yatak meselesi oldu mu tam bir kedi o yüzden bende orda avcumum içine alıyorum onu sende oyle yap sjshsb
lgrth zaten gebelik boyunca hiçbir şey olmadı sayılır en fazla 5 kere yasak olmasına rağmen yaptık onu da iki haftadır serbest onda da çalışıyordu şehir dışındaydi yeni geldi yapalım diye sözleştik kavga ettik o da olmadı 😂
lgrth su ve ateşin bayılıyorum bu lafına 😘 ee ne yapayım yanı şimdi gelmez oldu
biricik46 Aaaa olmaz kalk kalk hadi yürü sevişmeye, doğuma ne kalmış bırak o zaman lohusayim ben der yüzünü çevirirsin şimdi bol bol değerlendir. Unutma evlilikte sevismeyerek yapmayarak ceza verilmez. Haa çok büyük birşeydir o ayrı ama onun dışında olanlarda yapmayarak kendine de ceza vermiş oluyorsun.
SAVAŞMAYIN SEVIŞIN
Hem emin ol kavga sırasında yüklenen adrenaline en iyi çözümdür seks daha bir hırsla daha bir hevesle yaparsın.
lgrth her seferde yapmam dün çok ağlattı bu halimle o yüzden öyle yazdım
lgrth ah ah nerdeee o çok duygusuz ya😂hiç belli etmez ne mutlu olduğunu ne üzgün olduğunu
lgrth gerçekten öyle