• Cinsellik
  • Bana bir fikir verin kızlar uzun bir aradan sonra geldim

lgrth su ve ateşin bayılıyorum bu lafına 😘 ee ne yapayım yanı şimdi gelmez oldu

biricik46 Aaaa olmaz kalk kalk hadi yürü sevişmeye, doğuma ne kalmış bırak o zaman lohusayim ben der yüzünü çevirirsin şimdi bol bol değerlendir. Unutma evlilikte sevismeyerek yapmayarak ceza verilmez. Haa çok büyük birşeydir o ayrı ama onun dışında olanlarda yapmayarak kendine de ceza vermiş oluyorsun.
    SAVAŞMAYIN SEVIŞIN
    Hem emin ol kavga sırasında yüklenen adrenaline en iyi çözümdür seks daha bir hırsla daha bir hevesle yaparsın.

biricik46 gurur yaptırdın adama 😅 canın istiyorsa alttan al kur yap ne diyeyim 😅 istemiyorsa da boşver

SuVeAtes aynen öyle bir de gerçekten vermemekle ceza olmaz..bu şekilde soğukluk her seferinde girer farketmeden buzdan duvarlar örülmüş olur

lgrth Aynen öyle insan kendince yapmıcam ceza olsun ona diyerek uzaklaştıriyor elbette kavgada karşı taraf hatalı haksız olabilir ama seks yapmamak ona bir ceza vermez. Yarın bir gün ara iyi olur ama bir bakmışsın o zamanlar da uzak tuttuğun adam bu seferdd soğukluktan yaklaşmıyor.

SuVeAtes o yüzden napıyoruz inatlaşmıyoruz savaşmıyoruz sevişiyoruz😅

lgrth her seferde yapmam dün çok ağlattı bu halimle o yüzden öyle yazdım

lgrth ah ah nerdeee o çok duygusuz ya😂hiç belli etmez ne mutlu olduğunu ne üzgün olduğunu

biricik46 erkekler işte biz kendimizi yiyip bitirelim farkına bile varmazlar umursamazlar boşa üzüldüğümüzle kalıyoruz