Moonlight_ bak ben sizi kendimden mahrum etmiyorum hep buradayım kazık çaktım 😂 aynı performansı belliyorum lütfen 😂

Moonlight_ Hele bakın kim gelmiiiişşş🫶 Hoş geldim kız gözümüz yollarda kaldı, nasılsın nasıl gidiyor hayat?

TombulHatun hahaha ay tombulum sabah sabah iyi güldüm sayende 🤣 ❤️valla senin eline su dökemem ama elimden geleni yapicam 🤪

Medusa resmen dilber gibi okudum 🤣 hosbuldum baliimm sükür iyiyim hayat öyle böyle iste inisli cikisli idare ediyoruz ☺️ sen nasilsin sende ne var ne yok? Pek kimse kalmamis gibi burda 😕

Zamansiz_ askiiimmm inan bende sizi cok özledim zaten siz olmasaniz gelmezdim bile 🌸
        Nasilsin balim? Cocuklar nasil?

Zamansiz_ elimden geldigi ladar burdayim askim maglum 2 cocukla pek kolay olmuyor artik bide birisi ayaklandiysa ve istekleri bitmiyorsa 🤣 iyiyim sükür kosusturmaca büyük okulda kücük kindergartene basladi 2 aydir yeni yeni alisiyoruz bakalim saatleride anlasirsam insallah 8.ayda is basi yapiyorum 💃🏻🤣

meleksen1 güzeliiiiim😍😍😍😍 hosbuldum askim🫂❤️ iyiyim sükür sen nasilsin? 🥰🌸😘😘😘😘😘