mommyof2boys her doğum farklıdır tabi ama benim ilk doğumum kolay ikinci doğumum zor oldu çünkü oğlum biraz iriydi kafası büyüktü. İsteksizlik oldu bende doğumlardan sonra ama bir süre sonra kendiliğinden geçti, doğumdan sonra vajina da rahim de toparlanıyor canım merak etme bende genişleme olmadı eşime de soruyorum ara ara o da genişleme yok çok iyi diyor

Genişliği bilmiyorum ama çirkinleşiyor vajina 😆

Moonlight_ suyumu patlatti ve hic suyum olmadan kuru kuru dogum yaptigim icin cünkü suyunla beraber bebis kayip geliyor resmen diger türlü kaygan olmadigi icin cikmasi uzun ve zorlayici oluyor

Ayyy ciddi misin 😩 benimde suyumu patlatmislardiiii kesi bile atmamislardi bagira bagira doğum yapmistim ölüm gibiydi gerçekten

firdevskartal
      @Sutlucikolati
      alttan acikligi bakarken patlatti canim evet olmasi gereken bu ama beni hep kaldirdi hareket ettirdi suyum akarken bende dedim suyum akiyor diye zaten sancidan ölüyordum o an ölüyorum saniyordum sancidan.
      Ebede iyi iyi dedi ben ayakta harelet falan ederken resmen suyum akti gitti sonra bitti. Mesela ilk oglumda suyum evde geldi sizinti seklinde ve o zamanki ebe bana kesinlikle ayakta durma dedi ve yattigim yerde sag sol yaparak harelet ettirdi kalcamdan suyum gitmesin diye

ayazz ben ilk doğumum sonrası bi fark hissetmedim yine aynı şekilde zevk alıyorum, umarım ikinci sonrası da toparlanır yaa

Moonlight_ yaa inşallah benim de aynı şekilde olur, genişleme ihtimalinden dolayı sezeryan tercih etmem ama sonrasında bir de daraltma için bişey yaptırmak gerekmesin istiyorum 😬

burjuva göz görmesin gönül katlanır zevk alalım genişleme olmasın da 😅

mommyof2boys bende bişey olmaz zaten dikiyorlar öylece kalmıyor ki😄

firdevskartal sagol güzelim gecti gitti ama ikinci dogumum hala aklimdan gitmiyor 🤭🤣

Ne zaman 😄😄

mommyof2boys canim bi benzerin olarak şöyle anlatayım sana ben 1.5 yaşındaydı oğlum hamile kaldım dogumum normal oldu zaten İlki de normal olmuştu.ikinci de doğumun 1 saatte oldu çok şükür zorlanmadı sanci anlari zorlandım ama geneli iyiydi Bende çok linç yedim mom da seni iyi anlıyorum:)) cinsellik konusunda ise do sonra1 ay en fazla iliskiye giremedim o da dikislerden sonrasi alışmaya başladım suan 1 sene oldu aşırı rahat bi şekilde hiriyorum sıkıntı yok genişleme falan da olmadi