mv_ canım öncelikle yalnız olmadığını bil çünkü şuan eminim bunu sadece sen yapamıyormuşsun gibi kendini eksik hissediyorsun seni çook çok iyi anlıyorum inan ki eksik bir yanın yok ve bunu yeneceksin ben yendiysem sende yenersin emin ol 😌 Ben 4 yıllık evliyim 2 yıl vajinismusu çektim berbat bir durum çok çok iyi bilirim her seferinde deneyip olmayınca ağlama krizlerini çokk çok iyi bilirim ilk 2 yıl hiç bir şekilde yapamadık sadece ilk gece kanama olacak kadar oldu ondan sonra hiçbir şekilde olması gerektiği gibi bir ilişkimiz olmadı sadece sürtünerek oldu ve hatta o şekilde sürtünerek hamile bile kaldım hemde 2 kere 😂 ilkim düşük oldu sonra oğluma hamile kalmışım 😌 doğum yaptım yine korktum beceremedik ilişkiyi tabi ben bu arada. Bunun için hiç doktora da gitmedim psikolojik destekte almadım ama vajinismusum belli yani bu aşırı korkuyorum böyle anlatamam neys ben kafaya koydum herkes yapıyorsa ben niye yapmayayım ki dedim başladım araştırma yapmaya bir sayfa da vajinismus tedavisinde kullanılan egzersiz setleri olduğunu okudum hemen Trendyoldan baktım sipariş verdim başladım bunlarla çalışmaya sıra sıra boy boy zaten hergün yavaş yavaş acele etmeden denedim , en büyüğünü alabildiğimde ağladım resmen ama mutluluktan🤭 en büyüğünü aldığım an eşime mesaj attım akşama deneyelim diye 😂 öncelikle kontrol sende olsun canım o zaman daha az gerilirsin ben ilk o şekilde başardım çok afedersin ama sen üstte olursan kontrol sende olursa daha kolay olur 🤭😌 böyle işte sana da umut olsun diye yazdım hiç korkma 2 yıldan sonra ben başardıysam sende başarırsın kafada bitiyor inan bana 😌