vahsikelebekk dertetmempertederim2 anlamadığında delirmiyor musun? Erkekler anlamak istemiyor bu da bizi çıldırtıyor🥲
vahsikelebekk reziloldukbabaaaa hayal dünyaları ne kadar genişmiş meğer erkeklerin ya😂 hayal dünyasında yaşamaya devam etsinler böyle🤭
dertetmempertederim2 vahsikelebekk çıldırmaz mıyım deli oluyodum sonra baktım anlaşılmıyorum cidden daha sonra bıraktım kendimi anlatmayı he deyip geçiyorum artık 🙂
kukulii87 piyangobileti bir psikolog atasözü der ki bize hiç bir zaman gerçek hastalar gelmez gerçek hastaların hasta ettikleri gelir 😅😅
uzmanprf vahsikelebekk Erkekler kesin ve net söylüyorum güçlü kendini bilen kişiliği oturmuş kadın sever. Bastırılmış kadını kaybetme korkusu yaşamaz kendine körü körüne bağlı her dediğine itaatkâr olan kadın onun için çantada kekliktir ama güçlü kadını kolay sindiremez buda terkedilme korkusu yaşatır terkedilme korkusu da o kişiyi karşıdakine daha çok çekici daha çok vazgeçilmez ve daha cool gösterir…😉
vahsikelebekk 1busraanne senin özelinde yaşadığın bir durumsa bu üzüldüm canım fakat genelleme yaparsak çoğu böyledir diyemeyiz bence yetiştirilme şekli çocukluk travması ve altında yatan sebepler de önemli onun böyle bir kararktere bürünme sebebi bence.
Mommy12 piyangobileti canım uzun zamandır görmemiştim seni. Demek hala eşin aynı. Allah yardımcın olsun, hala katlanıyorsan vardır bir bildiğin ne diyeyim. Üzüldüm.
piyangobileti Mommy12 dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum hayırlısı olsun diyorum artık bir gün buraya yazacağım kurtuldum diye 🙏
Biyiklim vahsikelebekk kendi eşim şahsen dır dır etmememi, para harcamami tutumlu olmamı ister, ve bide kendi için de daha iyi yerlere gelip daha iyi kazançlar yapmak ister 😅eşim çok işkolik (Allah güç kuvvet versin eşime 🤲)
suprizyumurta vahsikelebekk vallahi tespit gibi tespit aynı,şeyi anlatıyorum söylüyorum anlamıyor asam yahuu 🤣🤣🤣
suprizyumurta piyangobileti bence sizin değil eşinizin gitmesi gerekiyor zaten psikiyatriste gerçek hastalar değil onların hasta ettikleri gidiyor arkadaş donup bi kendilerine bakmıyorlar