• Muhabbet
  • Bir Kere de Biz Soralım: ERKEKLER NE İSTER?🌝

vahsikelebekk
Erkekler kesin ve net söylüyorum güçlü kendini bilen kişiliği oturmuş kadın sever. Bastırılmış kadını kaybetme korkusu yaşamaz kendine körü körüne bağlı her dediğine itaatkâr olan kadın onun için çantada kekliktir ama güçlü kadını kolay sindiremez buda terkedilme korkusu yaşatır terkedilme korkusu da o kişiyi karşıdakine daha çok çekici daha çok vazgeçilmez ve daha cool gösterir…😉

piyangobileti canım uzun zamandır görmemiştim seni. Demek hala eşin aynı. Allah yardımcın olsun, hala katlanıyorsan vardır bir bildiğin ne diyeyim. Üzüldüm.

vahsikelebekk kendi eşim şahsen dır dır etmememi, para harcamami tutumlu olmamı ister, ve bide kendi için de daha iyi yerlere gelip daha iyi kazançlar yapmak ister 😅eşim çok işkolik (Allah güç kuvvet versin eşime 🤲)

piyangobileti bence sizin değil eşinizin gitmesi gerekiyor zaten psikiyatriste gerçek hastalar değil onların hasta ettikleri gidiyor arkadaş donup bi kendilerine bakmıyorlar

vahsikelebekk her dediğine okey sen ne dersen o beyim sen nasıl istersen o beyim dırdır yok tantana yok bizimki bunu istiyor ama işte onlar da bende yok 😂