Biz 2 aydır yapmıyoruz

• heln bunu yanıtladı.

heln ramazan girdi araya fırsat olmadı 2 çocuk var sonra regl oldum 10 gün sonra tartıştık trip attık sonra babası hastalandı memlekete gitti hala orda gelmeye niyeti yok özledim diyorum cevap bile vermiyor

sunflower bende bu gece o kadar mutsuzum ki oruç diye ilişki olmadı babamlara gittim 1 hafta geldiğim gün ilişki oldu ertesi sabah regl oldm 7 gündür olmamıştı bugün duş aldım söyledim bekledim istedi bende tm lavaboya gidim dedim geldiğimde uyumuştu o kadar değersiz ve yalnız hissettim ki kendimi hiç umrunda değilmiş onu anladım her seferinde söylüyorum ama değişmiyor hiç cinsellik umrunda değilmiş.

heln belki yorulmuştur olabilir ya öyle düşünme bence

selen_serez asla valla bnm ki duramaz bide 1ay yaoakassa ölür 😅😂

sunflower tartışmanız büyükse belki o yüzden dir bide bazı erkek ler sen haklı olsan da senden daha haklı olduğunu göstermeye çalışır hep bi üste çıkma çabası benim eşime göre her şeyi o bilir bide hazirda 2 yılımız olucak beni bu zamana kadar evli olduğumuz süreçte doğru düzgün hiç şımartmamış ve bu sürece kadar nerdeyse özellikle çocuk olduktan sonra hep ben yanına gidiyorum eşimden ilgi dur yanıma gelsin tarzı görmüyorum