TombulHatun Evet gerçekten kullanışlı ama benim bebe üstüne çıkmaktans altıyla oynamayı tercih ediyor 🤣1 yaşında kullanır inşallah ne bileyim merdiven çıkan oyuncak dikkatini çeker oynar diye düşündüm

TombulHatun yani onu almaktansa bu Daha mantıklı zeka açısından da daha iyi Teşekkür ederim ♥️

tazeann şu penguenlerin pilsan olanını bimden 230 a almıştım geçen sene ne kadar artmış fiyatı

tazeann ondan çabuk sıkıldı benim oğluşum sakladım şuna dağınıklık olmasın diye 😅 araba ya da cırtlı kitaplar çok mantıklı

tazeann kızama 2 yaşnda almıştm 4 yaşına geldi artık ezberledi tabi kitabı çok seviyor şimd ona 4-6 olanı alacağım bunlar zeka gelişimi açısından çok iyi kırılmaz etmez bana da mantklı geliyor ben hediya alırken şuanki yaşından biraz daha büyük yaşa göre de alırım ki daha uzun kullanabilsin

lgrth Benimki arabasını hediye ettik başkasına ama atı var tekerlekli koca kız oldu onu kimseye vermiyor bebeklerini bindiriyor geziyolar 😂 😂

lgrth Bide şu da var kırılacak bozulcak bi ömürlük kullanışlı şeyler daha mantıklı şimdi herşey öyle valla para harcamaya korkar oldum artık hiç birşeyin fiyatına bakmadan almıyorum 🤣

lgrth evet hiç değilse zekasını geliştirsin işine yarasın

TombulHatun evet onu da çok seviyor daha kırılmadı onu atmadım bende oyuncaklardan kurtulmaya çalışıyorum 😅

TombulHatun yok asla bitmiyor azaltmaya çalışıyorum çaktırmadan bir çuval doldurdum sakladım açılmamış oyuncaklar da var daha 😅

lgrth ahaha malesef bizde de durum o attığımı görünce de ağlıyo ben kaydıraktan kurtuldm darısı dalıncağın başına 😂

lgrth Olsun canları sağolsun heveslerini çıkarsınlar yeter

TombulHatun ay bir de büyük parçalar çok sinir bozucu ya 😅 benimki de bir ara deniz simitlerini şişirdi onlarla geziyordu evin içinde patlatıp attım 😅 allahtan aklına düşmüyor aramıyor

TombulHatun umarım düşmez zaten sürekli bir şeyler buluyor ev eşyaları daha çok uğraşı 😅