dertetmempertederim2 🤣🤣 bisey diyemiyorum simdi askı alırim diye 🤣
Kızlar hastaneye gitttim 🥺🥺🥺
Sutlucikolati yyaaa ama merak ettiiiiiğğmmm 😂
dertetmempertederim2 sen naptin kiz konustunuz mu
Sutlucikolati konuştuk hep aynı şeyler başka bişey yok,boşanmıyo bide.
Ailesiyle birlikte oturmam için ikna etmeye çalışıyo yok ev alcaklarmış birlikte o yüzden aynı eve çıkalım o evi alınca da onu satıp üzerine koyup dubleks alalımmış bide kardeşleri evlenirmiş o ara bide onlarla da birlikte otururmuşuz böyle böyle saçmalıyo cinlerim tepeme çıkıyo işte 5-6 ay içinde yapıcam bunu diye anlatıyo yani bilmiyorum sütlü, sinirliyim ama aynı zamanda çok merhametliyim anlattıklarına hiçbir şey demedim ama ailesi asla katlanılcak insanlar değil işte o zaman arkama bakmadan giderim heralde şimdi de kaynanama geçiyimmiş geliyo konuşuyo barış imzalıyoruz öteki gün anneme geç diye başlıyo zaten stresten sinirden erken adet oldum bak başımda o denli stres var yani artık stresten adet oluyorum önceden mideme vururdu ya da başıma boğazıma falan artık dibime kadar işliyo çok uzun oldu
dertetmempertederim2 yahu oyle sey mi olur ya ev ev ustune olmaz ki bebegim asla kabul etme 5 6 ay fer ama asla o 5 6 ay bitmez evliliginiz daha kotuye gider bu cok net diyebilirim baska turlu ikna olmali ya
Sutlucikolati bilmiyorum canım zaten kaynanamdayım şimdi kafayı yiycem
Umarım sağlıcakla kucağına alırsın canım hakkında hayırlısı olsun
dertetmempertederim2 canım sen sen ol kesinlikle hiçbi şekilde kv aynı evde oturma sakın ha sakın ben 3 4 yıl kaldım ama ne çektiğimi bi ben bi Allah biliyo tekrar söylüyorum sakın bi delilik yapıpta aynı evde yaşamayı kabul etme
asyarana gözüm aydın olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim🌺
Bahtsizbedevi_ kızz yookkkk ölürüm gitmem zaten iki üç bina var aramızda kendimi kesmiyorum diye dua ediyorum bide aynı evde olsam kendimle birlikte yakarım o evi 👌🤗
dertetmempertederim2 iyi yapıyorsun imkanın varsa başka şehire git olabildiğince uzak dur
Bahtsizbedevi_ aşko son demler artık inceldiği yerden kopcak da bakalım
dertetmempertederim2 hakkında hayırlısı olsun aşkoomm😘
Bahtsizbedevi_ sağol canım 🌸🤗
Bahtsizbedevi_ teşekkür ederim Allah razı olsun