Sonuç çıktı
@Biyiklim hayırlı olsun gözün aydın olsun aşkım sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah 🌺🥰
Biyiklim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al 🥰
Bahtsizbedevi_ inşallah canım benim 🥰
Biyiklim Ayy maşallah canim,gozun aydin rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin, ve darısı bize inşallah,cok guzel bir duygu cok sevindim😍
Biyiklim bak hamileymişsin hadi yine susuyorum erkek doktor muhabbetine 😂 bu kıyağımı da unutma 😂😂
karamelek21 teşekkür ederim inşallah canım 🥰senin için ve çocuk isteyen herkes için çok dua edecem Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
- Düzenlendi
TombulHatun ya yanlış anlama normalde giderim erkek doktoruna ama ilk ay ya kadın doktorla daha açık ve net konuşurum diye dedim 😂 yoksa erkek doktora çok gitmişliğim var ilk doğumumu zaten erkek doktor doğurttu yemin ederim 😂❤️
Biyiklim aminnn aminnn canim Rabbim dualarimizi kabul etsin🥹🤲🏻
karamelek21 Amin canım 🤲
Biyiklim ahahah tamam affettim 😂😂
TombulHatun iyi bari 😅
Biyiklim öncelikle hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 kız sen ne zaman çalışmalara başladın da ne zaman hamile kaldın bebem küçük demiyor muydun ayol ben mi çok geriden geliyorum 😂
peynirlimakarnaa Amin canım teşekkür ederim 🥰, kız yok benim çocuk 3 buçuk yaşında ben ikinciyi de 5 aydır istiyordum yani 5 ay önce karar verdim 😂