lgrth inşallah canım ❤️o zaman adetimin bittiği günden sonraki ilk ilişki de mi tuttu 😅

Biyiklim hayırlı olsun canım Rabbım bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah saglicakla kucağına almayı nasip etsin

• Düzenlendi

Biyiklim o belli olmaz yumurtlama ne zamansa artık belki bir hafta sonrasındadır 🙂 +2 haftayı yumurtama dönemini olarak ekleniyor onu da hamilelik haftasına katıyorlar 🙂 aşağı yukarı ortalama değer yumurtlama için 2 hafta bu arada 🙂 benimki erken olmuş çünkü tek korunmasız ilişki adetim biter bitmezdi

kukulii87 Amin inşallah canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲 ❤️

lgrth olabilir canım ben anlamam pek ama bu ay çok fazla akıntım vardı ve hiç durmadı diyebilirim. Senin gününde az kaldı Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲

Biyiklim kız istiyor muydun kaç çocuk var sende

egce istiyordum, 1 çocuk var

• egce bunu yanıtladı.

@Biyiklim hayırlı olsun gözün aydın olsun aşkım sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah 🌺🥰

Biyiklim hayırlı olsun canım bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 5 hafta 3 günlük şuan seninde hayırlı olsun inşallah beraber doğurur uz 😍🥹

asyarana teşekkür ederim canım hayırlı olsun bizim için inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🤲🥰