lgrth Biyiklim o belli olmaz yumurtlama ne zamansa artık belki bir hafta sonrasındadır 🙂 +2 haftayı yumurtama dönemini olarak ekleniyor onu da hamilelik haftasına katıyorlar 🙂 aşağı yukarı ortalama değer yumurtlama için 2 hafta bu arada 🙂 benimki erken olmuş çünkü tek korunmasız ilişki adetim biter bitmezdi
kukulii87 Biyiklim hayırlı olsun canım Rabbım bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah saglicakla kucağına almayı nasip etsin
Biyiklim lgrth olabilir canım ben anlamam pek ama bu ay çok fazla akıntım vardı ve hiç durmadı diyebilirim. Senin gününde az kaldı Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 🤲
Bahtsizbedevi_ @Biyiklim hayırlı olsun gözün aydın olsun aşkım sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah 🌺🥰
asyarana Biyiklim hayırlı olsun canım bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 5 hafta 3 günlük şuan seninde hayırlı olsun inşallah beraber doğurur uz 😍🥹
Biyiklim asyarana teşekkür ederim canım hayırlı olsun bizim için inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🤲🥰
karamelek21 Biyiklim Ayy maşallah canim,gozun aydin rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin, ve darısı bize inşallah,cok guzel bir duygu cok sevindim😍
Biyiklim karamelek21 teşekkür ederim inşallah canım 🥰senin için ve çocuk isteyen herkes için çok dua edecem Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah 🤲 ❤️
TombulHatun Biyiklim bak hamileymişsin hadi yine susuyorum erkek doktor muhabbetine 😂 bu kıyağımı da unutma 😂😂
Biyiklim TombulHatun ya yanlış anlama normalde giderim erkek doktoruna ama ilk ay ya kadın doktorla daha açık ve net konuşurum diye dedim 😂 yoksa erkek doktora çok gitmişliğim var ilk doğumumu zaten erkek doktor doğurttu yemin ederim 😂❤️