Benim çocuklarım da görümcemin çocukları da sürekli hasta oluyor ama benim kaynanam sürekli beni kızıyla kiyasliyor. O onu veriyor sende ver o onu veriyor sende ver. Çocuk hasta oluyor şunu ver. Çocuk kusmus yerde kustugunu temizliyorum ballı şunu ver bunu ver. Benin kızım çocuklarına çok düşkün vs vs. Bebi sinir eden zaten bu söylediklerinin fazlasını da veriyorum hatta bir çoğunu da kızına ben söylüyorum. Bugün en son işte çocuğa bir Şey veriyorum bunu içine şunu koydun mu dedi bende tersledim koydum yani neden soruyorsun ki ben bakamiyor muyum yoksa salağa mı benziyorum dedim. Sonra da pişman oluyorum acaba ben mi abartiyorum. Çocuk hasta olur kızı ordan şunu ver bunu ver o burdan şunu yap bunu yap. Cidden bunaldım.
Kaynanama belasıı
duygusalkiz neden pisman oluyosun ki iyi yapmissin bu kadarı cidden fazla en guzel cevabi vermissin umarim anlamistir
duygusalkiz en iyiisni yaptın sonra hiç önünü alamıyorsun bu meselenin inan ki. Benim kv de aynı tek cocuğu benim eşim ve onuda dadılarla kreslerle vs büyütmüs sürekli bana akıl veriyordu yapmayınca bozulıyordı. En son madem bu kadar biliyordun bir cocugu neden dadılarla büyüttün hadi onuda geçtim bu kadar biliyorsan üç beş tane daha doğurup baksaydın dedim kesti sesini. Tepkiyi bastan koymak her zaman en iyisidir. Her anne cocuguna ne iyi geleceğini biliyor zaten her çocukta bir değil. Görümcenin cocuguna iyi gelen senin cocuguna iyi gelmeyebilir. Şu insanların boş cahillikleri beni kanser edecek ya🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
duygusalkiz benim kaynanam karışmazdı hiç bana takı gorumceme gidene kadar gorumceme gittik geldik kadın değişti çocuğun üstünü ört çocuğun üstünü değiştir çocuğa mama ver çocuğun kafasını düzelt eve geldik dayanamadım yaptığım şeyleri tekrarlayınca ne oluyor yapmasam söylesen eyvallah ben çocuğuma bakamıyor muyum ben senin anneligine karışmıyorum sende bana karışma dedim karışmadı daha da yok cahilmisim o 4 çocuk büyütmüş anasının bi yerlerinden analık duygusu ile çıktı sanki yanlız değilsin canım bende de var öyle kaynana
aynoluyonoluyo ya evet benden çok çocukları düşündüklerini sevdiklerini sanıyorlar
ayazz ne saçmalık bu şeyler ya ben anlamıyorum. Bide ben oldum olası birileriyle kiyaslanmaktan nefret ederim. Buda bu şekilde davrandikca benim nevrim dönüyor.
duygusalkiz ama benim kaynanam değil görümcem öyle böyle bir durumda dediğinin tersini yapıyorum, yapmıyorum, veya tersliyorum oda anlıyor zaten
duygusalkiz bende de var ondan bi tane kızının adına örnek leyla diyim bak leyla şöyle yaşıyomuş sende yap o şu ilacı vermiş sende ver boğasım geliyor bazen ya sabır çekiyorum içimden usulca rabbime havale ediyorum beni gıcık etmek için yaptığını biliyorum ben işime de çocuğuma da karışılmasından hoşlanmam