perimasali802_ Etipetito video açılmıyor canim Yani çok karışık duygular içerisinde olduğum için karma karışık dinliyorum Bir bakıyorum içimden sakiro Bir bakıyorum halay potpori şeklinde Yada pop müzik vs gibi yani tutmuyor pek 😂😂😂
Etipetito perimasali802_ Melih Görgün 14 bahar şarkının adı çok güzeldir tavsiye ederim Kız o hepimizde var artık psikoloji diye bişey kalmadı hiç birimiz de sonumuz hayırola😂
rouge_ Etipetito birde sey var ya çocuk daha 2 günlük falan babası işten gelince ayy cocuk sabahtan beri seni istiyor 😂😂
Sutlucikolati Etipetito sen ruyalar alemiiinde diye başlayıp ben galiba seni özledim diyerek bitiriyorum 🤣
Bahtsizbedevi_ Etipetito yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam gözlerime bakma bakarsan dayanamam bilirsin sen beni ne çok sevdim seni ah seni bekleyeli belki 14 bahar geçti 🥹
htcaydnn Etipetito imera & Dilara torlak sevdam derim sana dinliyorum. Çok şarkı dinlemeyi sevmem açınca karışık dinlerim yarım saat sürmez sıkılıp kapatırım 😅
Sutlucikolati htcaydnn sen bi de Müslüm Gürses Ferdi Tayfur gülden Karaböcek güllü Kamuran akkor bergen dinle iki bira açmamak için zor tutuyosun kendini ahahhahhaa 🤣🤣
Etipetito htcaydnn Mutfağa girdiğim an müzik açarım ben 😂 bazen işim bitse bile uzanır dinlemeye devam ederim😂
htcaydnn Sutlucikolati arabesk hiç sevmem ne varsa eski sanatçılarda var ama hiç tarzım değil bu saydıkların 🤭
htcaydnn Etipetito aklına başka şeyler gelmesin 🤣 benim ruhumun gıdası mutfak 🤣 ama şu sıralar hiç birşey bana iyi gelmiyor 🤭🙈
TombulHatun Etipetito bizim bu aralar favorimiz Gamze Matracı- Balkanların Gülü kızım sürekli dinleyip oynuyor evde arabada her yerde açtırıyor 😂😂