Bahtsizbedevi_ Etipetito yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam gözlerime bakma bakarsan dayanamam bilirsin sen beni ne çok sevdim seni ah seni bekleyeli belki 14 bahar geçti 🥹
htcaydnn Etipetito imera & Dilara torlak sevdam derim sana dinliyorum. Çok şarkı dinlemeyi sevmem açınca karışık dinlerim yarım saat sürmez sıkılıp kapatırım 😅
Sutlucikolati htcaydnn sen bi de Müslüm Gürses Ferdi Tayfur gülden Karaböcek güllü Kamuran akkor bergen dinle iki bira açmamak için zor tutuyosun kendini ahahhahhaa 🤣🤣
Etipetito htcaydnn Mutfağa girdiğim an müzik açarım ben 😂 bazen işim bitse bile uzanır dinlemeye devam ederim😂
htcaydnn Sutlucikolati arabesk hiç sevmem ne varsa eski sanatçılarda var ama hiç tarzım değil bu saydıkların 🤭
htcaydnn Etipetito aklına başka şeyler gelmesin 🤣 benim ruhumun gıdası mutfak 🤣 ama şu sıralar hiç birşey bana iyi gelmiyor 🤭🙈
TombulHatun Etipetito bizim bu aralar favorimiz Gamze Matracı- Balkanların Gülü kızım sürekli dinleyip oynuyor evde arabada her yerde açtırıyor 😂😂
Medusa Etipetito Petitom pek bi romantiksiniz, maşallah😂🧿 Ben bu ara Mansur Ark dinliyorum ya İnadı bırak yanıma yanaşıver aaartııık Batacağımız kadar aşkın içine baattıkkk🎶
Etipetito htcaydnn bende mutfağı kastettim başka türlü sende tık yok zaten 😂😂 Hayırdır neyin var neden iyi gelmiyor bişey