• +18
  • Kızlar selam cevaplarınızı ihtiyacım var

Sutlucikolati bi buçuk aydır adetim doktorun verdiği ilaç sonrası ya geçmiyor ki bitmiyor bitiyor banyo yapıyorum iki gün sonra tekrar oluyorum

egce tekrar git doktora ya da baska bi doktora görün

• egce bunu yanıtladı.

egce askim kesilmedigi icin git diyorum zaten ya 😅

• egce bunu yanıtladı.

Sutlucikolati bişey diyim mi işini bilen erkek harbiden geri çekilme ile hamile bırakmıyor. Annem ceketini atsan hamile kalır yani rahatsızlığı yok 20 yıldır öyle korunuyormuş şok oldum. Çocuk istedikleri zaman bir defa korunma olmuyormuş annem korunmasız ilişkiden nefret eder. Ve biz 3 kardeş için sadece 3 gece korunmamışlar. 20 yıldır da öyle korunuyorlar 😂 ben de onlara bakıp öyle korunayım dedim pcos var zaten diye, 4 yıl ancak korunabildim. Erkekten erkeğe değişiyormuş😂😂

egce vallahi ben 6 senedir geri çekilme ile korunuyorum çocuk yaptığımız zaman dışında hep korundum Şuana kadar hicbirsey olmadı çok şükür etkili yöntem oldu

• egce bunu yanıtladı.

egce benim için en etkilisi doğum kontrol hapı oldu bir fiil 5 yıl kullandım bıraktım ertesi ay hamile kaldım

• egce bunu yanıtladı.

egce rahim kalımlaşması olabilir mi? Benimde bu şekilde tam 3 ay sürmüştü ameliyatla kurtuldum başka türlü kesilmedi

• egce bunu yanıtladı.

egce “hiçbir yöntem 100/100 kesin çözüm değil spiral-implant-haplar hatta tüp bağlama bile aynı tüplerini bağlatıp bana hamileyip diye gelen hastam bile oldu hiçbiri kesin çözüm değil dedi doktorum bana spiral+kondom önerdi 8 aydır o şekilde ilerliyorum şimdilik bi problem yaşamadım

egce doktorların bilimsel açıklamaları sana göre YALANSA sen geri çekilme ile korunmaya devam et canım bundan az bi süre sonra “kızlaar adetim geçti hamileyim galiba” diye post atanlardan biri de sen ol.

egce iyi bir doktor bul kürtajla kalınlaşmadı temizlet hormonlu spiral taktır bende annem de o şekilde kurtulduk illet bişey kalınlaşma hapla ilaçla geçmiyor ilerliyor ve rahmini almaya kadar gidiyor iş