tazeann Sutlucikolati kullanışlı değil zaten dediğim gibi hem ağıza geliyor hem doğru düzgün çekmiyor
tazeann Sutlucikolati aynen araştırcam daha fırsatım olmadı araştırmaya ama çok satıyormuş öyle yazıyor iyi demekki bilemedim almışken iyi bişey almak istiyorum
tazeann Sutlucikolati yok canım şu an hasta burnu tıkanık yatarken çok zorlanıyor nefe almaya bir an önce almam lazım
lgrth tazeann geçmiş olsun soğanı kes karanfil diz içine başucuna koy iyi geliyor🙂bir de duş aldırırsan açılır genzi
perimasali802_ tazeann buhar verilmeli ve serum ile temizlenmeli kaç aylık onun bir tutma şekli ve miktari oluyor ben hep serum ile temizledim Geçmiş olsun canım 🌸
tazeann perimasali802_ çok tıkanık kuzum ya müdahale etmesen de olmuyor 3 kere temizledim rahat rahat ememiyor bile temizlemezsem
tazeann perimasali802_ 9 aylık canım yüzünü yere doğru baktırıyorum öyle temizliyorum valla korka korka temizliyorum zaten o yüzden aspiratör alasım var ateşi de 37.6 37.4 den aşağı düşmüyor 38 ide geçmiyor napacağımı bilemedim valla teşekkür ederim