• Öneri
  • Kızlar acil bakarmısınız

Sutlucikolati aynen araştırcam daha fırsatım olmadı araştırmaya ama çok satıyormuş öyle yazıyor iyi demekki bilemedim almışken iyi bişey almak istiyorum

lgrth Doğrudur canım teşekkür ederim yine de🤗

tazeann geçmiş olsun soğanı kes karanfil diz içine başucuna koy iyi geliyor🙂bir de duş aldırırsan açılır genzi

lgrth saol canım Aldırdım canım duşunu karanfilim yok ama alayım geleyim şimdi

tazeann buhar verilmeli ve serum ile temizlenmeli kaç aylık onun bir tutma şekli ve miktari oluyor ben hep serum ile temizledim
      Geçmiş olsun canım 🌸

perimasali802_ 9 aylık canım yüzünü yere doğru baktırıyorum öyle temizliyorum valla korka korka temizliyorum zaten o yüzden aspiratör alasım var
        ateşi de 37.6 37.4 den aşağı düşmüyor 38 ide geçmiyor
        napacağımı bilemedim valla teşekkür ederim

tazeann aspiratöre boşuna para verme buhar makinesi alsan daha iyi inan ki ben hiç almadım şart olan buhar makinesi
          Buhar rahatlatıyor ve sokuyor merak etme ciğerlerini rahatlatıyor
          Doktora gitinmi peki
          Kizim o aylarda hastaydı hemşire bana kucağına al oyle yap demişti yatirma diyordu

perimasali802_ aslında haklısın ama yarın ola hayrola bakalım yok canım gitmedim bugün oldu böyle dün bu kadar yoktu bende kucağımda yüzüstü yapıyorum ama onu d soeucam gidince dik bi şekilde olmuyor benimde bildiğim kadarıyla dişte çıkarıyor olabilir bi yandan salyası da akıyor

tazeann valla çocuklu eve buhar makinesi şart inan salgın var yine benimkilerde ayakta atlatilar şükür
              Tam dik degilde normal yani bide yarim olacak sekilde zaten riskli yani kilcal damarlar vs eğer doktora gidersen hava ilaçlari al evde bulunsun
              Çok geçmiş olsun miniye 🌸