SuVeAtes Soru 1: İlk ilişki zamanlarına döndüğünüzde neyi Tekrardan o deneyimi aynı heyecanla şehvetle yaşamak isterdiniz.
Eşimi eve atmıştım oyy oyyy orda yaşadığım deneyim o biri gelecek korkusu ile müko bir zevk vermişti. O zamana tekrar dönebilirim
SuVeAtes Soru 2: Bir günde Seks rekorunuz nedir?
6,5 Ama bu arka arkaya en son kan geldi de bıraktık 🤣
SuVeAtes Soru 3: Seks konulu kitap yazsanız, seks dışında konusu ne olurdu. Nasıl bir kitap yazardınız? ( Mesela seks, dram, romantik, tarihi vs vs Birde hikaye içeriği yani şu şöyle olurdu bu böyle olurdu)
Fantastik seks konulu bir kitap yazardım.
Mesela Kurt Adamla yolları kesişen bir farklı ırk kadınla yollarının denk gelmesi ve mühürlenmeleri ama farklılıktan olduklarından dolayı imkansız gibi, birbirinden kopamayan mühür yüzünden birbiriyle tutkuyla sürekli sevişen Bir Aşk Hikayesi yazardım. 😁😁
SuVeAtes Soru 4: Daha önce birilerini seks yaparken yakaladınız mı? Yada onlar farketmeden şahit oldunuz mu? Olduysa nasıl şahit oldunuz?
Birebir şahit olmadım Sadece sonradan aynı ortamdayken yapıldığını öğrenmiştim sınıf arkadaşımın sakso çektiği
Bir de denize gittiğimizde açılmış birilerini gördüm kadın erkek orada sevişiyorlardı bayağı seks yapıyorlardı.