• +18
  • Yangın Var, Yangın Var, Ben Yanıyorum 🔥

Holaaaaaaaa
Hadi gelin bakalım 😁😁
Baş Not: Rahatsız olan sol üst köşeden çıkabilir.

Hihihhihi başlıyoruzzzzzzz 🍑🎃

Soru 1: İlk ilişki zamanlarına döndüğünüzde neyi Tekrardan o deneyimi aynı heyecanla şehvetle yaşamak isterdiniz.

Soru 2: Bir günde Seks rekorunuz nedir?

Soru 3: Seks konulu kitap yazsanız, seks dışında konusu ne olurdu. Nasıl bir kitap yazardınız? ( Mesela seks, dram, romantik, tarihi vs vs Birde hikaye içeriği yani şu şöyle olurdu bu böyle olurdu)

Soru 4: Daha önce birilerini seks yaparken yakaladınız mı? Yada onlar farketmeden şahit oldunuz mu? Olduysa nasıl şahit oldunuz?

Hadi bakalım gönderin gelsin 🔥🔥🔥

SuVeAtes Soru 1: İlk ilişki zamanlarına döndüğünüzde neyi Tekrardan o deneyimi aynı heyecanla şehvetle yaşamak isterdiniz.

Eşimi eve atmıştım oyy oyyy orda yaşadığım deneyim o biri gelecek korkusu ile müko bir zevk vermişti. O zamana tekrar dönebilirim

SuVeAtes Soru 2: Bir günde Seks rekorunuz nedir?

6,5 Ama bu arka arkaya en son kan geldi de bıraktık 🤣

SuVeAtes Soru 3: Seks konulu kitap yazsanız, seks dışında konusu ne olurdu. Nasıl bir kitap yazardınız? ( Mesela seks, dram, romantik, tarihi vs vs Birde hikaye içeriği yani şu şöyle olurdu bu böyle olurdu)

Fantastik seks konulu bir kitap yazardım.
    Mesela Kurt Adamla yolları kesişen bir farklı ırk kadınla yollarının denk gelmesi ve mühürlenmeleri ama farklılıktan olduklarından dolayı imkansız gibi, birbirinden kopamayan mühür yüzünden birbiriyle tutkuyla sürekli sevişen Bir Aşk Hikayesi yazardım. 😁😁

SuVeAtes Soru 4: Daha önce birilerini seks yaparken yakaladınız mı? Yada onlar farketmeden şahit oldunuz mu? Olduysa nasıl şahit oldunuz?

Birebir şahit olmadım Sadece sonradan aynı ortamdayken yapıldığını öğrenmiştim sınıf arkadaşımın sakso çektiği

Bir de denize gittiğimizde açılmış birilerini gördüm kadın erkek orada sevişiyorlardı bayağı seks yapıyorlardı.

dertetmempertederim2 🤣🤣🤣 ay O zaman sevgililik dönemi uzun ayrılık sonrası özlem gideriyorduk tabi bu bütün günümüzü yada gecemizi alıyordu. Sonumuz pert O günden sonra ısrarcı davranmadık

SuVeAtes Soru 1: İlk ilişki zamanlarına döndüğünüzde neyi Tekrardan o deneyimi aynı heyecanla şehvetle yaşamak isterdiniz.

İlk iliskimde cok kisitlayiciydim özgüvensizdim birazda şimdiki aklım olsa daha serbest daha ateşli sınır tanimazdim çok pişmanım bu konuda

SuVeAtes Soru 2: Bir günde Seks rekorunuz nedir?

Yani bunu sayı olarak soyleyemem ama eşimle daha manitayken öğlen saatlerinden gece 12 1e kadar yapmisligimiz var ahh o zamanlaar 🤣

SuVeAtes Soru 3: Seks konulu kitap yazsanız, seks dışında konusu ne olurdu. Nasıl bir kitap yazardınız? ( Mesela seks, dram, romantik, tarihi vs vs Birde hikaye içeriği yani şu şöyle olurdu bu böyle olurdu)

Hic düşünmedim 🤣

SuVeAtes Soru 4: Daha önce birilerini seks yaparken yakaladınız mı? Yada onlar farketmeden şahit oldunuz mu? Olduysa nasıl şahit oldunuz?

Üst komsumun bagir cagir seslerini duyuyordum inlemeler vs vs 😅😅

Sutlucikolati Ay o komşu sesi benimde vardı. Bagirmalar inlemeler bir ara ben dedim ula ben mi sevisemiyorum nasıl bağırmaktir bu

SuVeAtes 🤣🤣 bi de sözde sessiz sessiz inlemesi vardı aman Allah’im 🤣🤣🤣 televizyon acik oldugu halde duyuluyordu🤣 bi ara cam açık bağırıyor karsi balkondaki adamlar bi susup dinledi 🤣

Sutlucikolati Oha ya O da artık fazla tamam sevismek çok güzel bir şey ama iki kişi arasında kaldığı sürece fazlası sıkıntı

Numara yapıyor olabilir 😅

SuVeAtes 2. Sorunun cevabı 11 😊 eşim rütbeli askerdi ve 1 aya yakın uzak kalmıştık daha sonrasında acısını fazlasıyla çıkarmıştık en son olduğumuz yerde uyuyakaldigimi hatırlıyorum 😀
                4.sorunun cevabı da hayır 😀 gerçi öyle birseye şahit de olmak istemezdim midem bulanırdı büyük ihtimal 😀

• Düzenlendi

SuVeAtes
                  Soru1= gerdek gecesi kocamdan kaçtım resmen korkumdan keşke korkmasaymışım da rahat rahat yapabilseymişim zevk ala ala korkudan sırf kızlığım bozulsun da yatayım derdindeydim.
                  Soru2= rekor 6 gerdek gecesi benim haberim yok eşim söyledi. Gerdek gecesi dışında eşimin 3 benim 7-8 rahat var😶
                  Soru3=konusunu falan anlamam ama bi sexin en ince ayrıntısına kadar on sevişmeden boşalmaya kadar herseyini anlatan bi kitap olabilir.
                  Soru4=evet yakaladım. 10 yaşlarında gibi bişey di 1+1 evde kalıyoruz mecbur annemler ile aynı oda da yatıyorduk. Anadan doğma ikisini çıplak… durumu farkettiler annem mutfağa çekip bi de konuşmuştu ne gördün diye şimdi sorunca hatırlamıyorum diyor 😀

ayazz Yaaaa 🤣🤣 ay anne babayı öyle görmekte çok kötü yasin da küçük değilmiş unutasın. Çoğu kişinin korkulu rüyası ilk gece sonradan tadını alınca insan diyor keşke diye neyse biz şimdiki keyfimize bakalım 😁

SuVeAtes 1 korkunun yerini zevke bırakırdım
                    2 eşimle ilk beraber olduğumuz gün gündüz 4 5 saat sürdü bide gece uyumayıp 5 saat falan sürdü
                    4 üniversite de yakın arkadaşımla aynı evde 1 hafta kalmak zorunda kaldık o da sevgilisini çağırdı onlara şahit olmak zorunda kalmıştım hemen yan odada bilerek TV sesi falan açıyodum😂

SuVeAtes abboo neler okuyorum ben😃😃 başka bir uygulamadan geliyorum bir bakayım dedim çıkamadım içinden