benneymisim bilmiyorum bende birilerini görmüştüm kimlerdi hatırlayamıyorum ama cinsellikte utangaç hissetmiyorum belki sende öyle bi tepkime olmuş olabilir 🤣🤣🤣 utanma kıızzz
Yangın Var, Yangın Var, Ben Yanıyorum 🔥
Ben iki akrabamı görmüştüm öpüşürken bana çok günah gelmişti yaşları 17-18 falan dı
- Düzenlendi
ceren1998 benimde bi yerlerden kuzenim beni parka götürme bahanesiyle sevgilisiyle buluşmuştu bi anda yürürken clok diye öpmüştü çocuğu dudağından şok olmuştum sjdndnnsjdns sevgililerin öpüştüğünü orda öğrenmiştim 🤣🤣 onlarda 17-18 falandı 18 di aynen sevgilisinin ismi şükrüydü aklıma zengin kız fakir oğlan dizisinde ki adam gelmişti hep sjdndn
dertetmempertederim2 bunlar kızdı ama ikisi de hiç yakıştıramadım kimseye bir şey de söyleyemedim ilk defa burda yazıyorum, şimdi ikisi de evli kocaları ile mutlu neden böyle bir şey yaptıklarını hala anlamış değilim
dertetmempertederim2 şimdi biraz biraz aşıyorum artık 😂 yazık kaçan günlerime 😅
ceren1998 a-aaa aaa anaa merak etmişler heralde kdnfndjs ciddi ciddiler miydi yani 😂tövbe yaa
benneymisim valla yazık kız yeni yeni şeyler dene düşün yap eğlenceli de hem, ne utancan beeyaaa saldır pokemon ❤🔥🤣
dertetmempertederim2 ben o zamanlar 14 yaşındaydım bunlar 18 falan beni görmediler ben onları gördüm öpüşüyorlar dı habersizce odada
benneymisim benim hala aşamadığım konular var:(
coffe valla odada yapıyorlardı tabi ben küçüktüm pencereden bi baktım fikfik yapıyolar direkt kaçtım perdeyide örtmemişler 🤦♀️🤣
mmommy gerçekten mi 😂😂
ceren1998 büyükler bide hjghbj
ceren1998 neyi aşamadın aşko
Ya kızlar ben 3 yıllık evliyim ilişki esnasında çok aşırı utanmadan kaynaklı zevk alamazdım ve canım çok yanardı O yüzden hep olsın bitsin havasındaydım hep kaçmaya çaloşırdım olmasın diye ve ben her istemediğim eşim küserdi
Neyseee bugün uyurken biraZ oynaştık derken iş ilerledi ve ben aşırı azgınlaştım ilk defa
Tam ben zevke geldim eşim boşaldı bitti😭 ikinciyi yapalım dedim yorgunum uykusuzm uykum var deyip uyudu ve zoruma gitti açıkçası😢 sizce uzatmalı mıyum bunu
Çünkü çok kırıldım O an
dertetmempertederim2 her defasında oral istiyor ben de yapamam diyor geri çeviyorum
ceren1998 istiyo musun peki istiyosan bence dene çekinme
- Düzenlendi
dertetmempertederim2 yapmak istemiyorum ama eşim çok istiyor nasıl yapıldığını bile bilmiyorum
ceren1998 ben de bunu aşamıyordum aştım ve hiç tiksinmiyorum yani güzel geliyo yapmak da yapılması da. Kafada bitiyormuş tamamen ben bunu anladım
Kiz şu uzun sorulari sormayin kisa sorular sorun kafam dağılıyor.cevaplayamiyorum 🥰
papatyajfjdj evet 😂😂