Sutlucikolati ben ciceksi kokuları seviyorum ona gore yazıcam dior jadore güzel beyaz sisede olanı da tertemiz kokuyor o da güzel lancome idole aura da güzel bir koku kalıcı da idole serisine komple bakabilirsin sadece aura degil valentino parfümlerine bakabilirsin ilk sıktıgında istediğin gibi olmayacak ama beklemelisin o zaman begeniceksindir daha bir sürü sayabilirim ama bunlara önce bakabilirsin
Misss gibi kokan parfümler🌼🌸🌿
rouge_ çok teşekkür ederim 🥰 çok ağır degiller dimi
Sutlucikolati degiller yinede deneyerek al 🥰
rouge_ tamammdir bebegim cok teşekkür ederim 🥰
- Düzenlendi
rouge_ kesinlikle o konuda katiliyorum her koku herkeste ayni kokmuyor, teninin kabul etmesi lazim ☺️ ritualsin butun urunlerini kullandim seviyorum, bu ara favorim bu oldu☺️, birde turuncu el pilingi ve kremi var ikili set halinde satiliyor, onuda oneririm elleri bebek eli gibi yapiyor😍
Sutlucikolati Ahahah bende çok netim yaa dümdüz netlik yaniii baktığım an gözümü hemen kestirir ve denemeden direk alır cıkarım 😅 bedenimi kendimi tanıdığım içinde hiç bir aldığım üründe pişmanlık yaşamadım 😅 Aslaa kararsızlığa ve kararsız kişilere gelemiyorummm 😑 eşim de çok kararsızdırrr ve alışveriş yapacağız diye aklım çıkıyorrrr 🙅🏻♀️
karamelek21 bende de ritualsin nerdeyse bütün ürünleri var kesinlikle katılıyorum bebek gibi yapıyor🥰🥰
Bsrkaya eşim de çok kararsızdırrr ve alışveriş yapacağız diye aklım çıkıyorrrr 🙅🏻♀️
Yemin ederim benim esimde boyle diyor 🤣 bi ayakkabi alicam 3 4 gun gezerim magazalari hâlâ karar veremem en son esim sunu al iste guzel der onu alırım sıkılır artik 🤣
lgrth
Hangi parfümün muadili bu
İçinizde bargello kullanan fasfakir ben miyim şimdi ahahhshsmskakaks
busenihicalakadaretmez haha ben de kullanıyorum, ama ağır geliyor biraz kokusu migrenim var diye. En kısa zamanda degiştiricem
karamelek21 ikinci fotodaki parfümün aynısından kullandım çok güzel kokusu var
busenihicalakadaretmez o sırada senden de fakir olan bennnn😂😂😂😂
Avon parfümünu kullanıyorum
busenihicalakadaretmez
Bendeki 412 versace erosun muadili 😂 kalan kodlar böyle
busenihicalakadaretmez hangimiz değiliz ki 🤣
incinmissindedi bir sürü seçenek var kendine göre olanı bulabilirsin 😂
perimasali802_ o da var şimdi ben ne oluyorum 🤣 ama avon da iyi ya gerçi ben kağıda karışmış katalogdaki kokuları daha çok beğeniyorum