Sutlucikolati ben ciceksi kokuları seviyorum ona gore yazıcam dior jadore güzel beyaz sisede olanı da tertemiz kokuyor o da güzel lancome idole aura da güzel bir koku kalıcı da idole serisine komple bakabilirsin sadece aura degil valentino parfümlerine bakabilirsin ilk sıktıgında istediğin gibi olmayacak ama beklemelisin o zaman begeniceksindir daha bir sürü sayabilirim ama bunlara önce bakabilirsin

rouge_ kesinlikle o konuda katiliyorum her koku herkeste ayni kokmuyor, teninin kabul etmesi lazim ☺️ ritualsin butun urunlerini kullandim seviyorum, bu ara favorim bu oldu☺️, birde turuncu el pilingi ve kremi var ikili set halinde satiliyor, onuda oneririm elleri bebek eli gibi yapiyor😍

Sutlucikolati Ahahah bende çok netim yaa dümdüz netlik yaniii baktığım an gözümü hemen kestirir ve denemeden direk alır cıkarım 😅 bedenimi kendimi tanıdığım içinde hiç bir aldığım üründe pişmanlık yaşamadım 😅 Aslaa kararsızlığa ve kararsız kişilere gelemiyorummm 😑 eşim de çok kararsızdırrr ve alışveriş yapacağız diye aklım çıkıyorrrr 🙅🏻‍♀️

karamelek21 bende de ritualsin nerdeyse bütün ürünleri var kesinlikle katılıyorum bebek gibi yapıyor🥰🥰

rouge_ ayyy versace crystal ve boss femme bayiliyorummmmmm🥹🥹

• Düzenlendi

Zamansiz_ boss güzel evet 🥰versace de o kadar bilinmesine rağmen ben hic kullanmadım nedense ya kokusunu da bilmiyorum

Bsrkaya eşim de çok kararsızdırrr ve alışveriş yapacağız diye aklım çıkıyorrrr 🙅🏻‍♀️

Yemin ederim benim esimde boyle diyor 🤣 bi ayakkabi alicam 3 4 gun gezerim magazalari hâlâ karar veremem en son esim sunu al iste guzel der onu alırım sıkılır artik 🤣

rouge_ olabilir canım zenginliği eleştirmedim rabbim daha çok versin 😂 ünlü parfümlerin muadillerini üretiyor diye belirtmek istedim 😅

lgrth muadilleri de mı yapıyor ben kendi kokuları vardır diye düsündüm birebir mi acaba