rouge_ doğru soyluyosun bazi kokular aksama farkli bi koku oluyo aceleci davranıyorum herseyde dedigini yapayim 😅 peki onerdigin fresh aynı zamanda kadınsı kokan oyle herkeste olmayan bi koku marka falan var mi?
Misss gibi kokan parfümler🌼🌸🌿
Bsrkaya işte bende sıkılıyorum hemen o kokudan belki de yeterince benimseyemiyorum kokuyu 🥴 çok kararsız biriyim terazi burcu kararsizligi 🤢😅
Sutlucikolati Ahaha terazi burcunu ben daha çok kararlı biri olarak biliyordum aslında 🙈
- Düzenlendi
Sutlucikolati bir sürü önerebilirim fiyat sınırlaması var mı
Bargello kokusu süper
Bargello kokusu süper
rouge_
Benim iki favori parfumum☺️ etrafimda soran kimseye kokumun adini vermem ama sizinle burda paylaştım 😂
Kizlar bir sorun var ritualsinn bir kokusunuda bn size onerim ama bir sorun var onu yukleyemedim resim
Olarak🥹
karamelek21 tesekkür ederim🥰 bende la vie belle hic sevmiyorum ya hic bende var dopdolu duruyor birde büyük boy almısım basımı agrıtıyor midemi bulandırıyor nedense
Bsrkaya yok kız keşke aşırı kararsızım 😅 bi mağazaya girer yarım saatten aşağı çıkamam en sonunda almadann çıkarım 🤣
karamelek21 bu da güzel evet ama digerleri kadar sevmiyorum birde bu koku herkese uymaz herkes sevmez illa koklamaları lazım almadan önce ambalajı da cok hos 😍
rouge_ çok uçuk olmasin yeterli 😅