• Düzenlendi

Kızlar birde düsüncelerimi paylaşıcaktım bazı ürünlerle ilgili yves rocher temizleyici maskesine bayıldım bayıldım hem güzel temizliyor hem kurutmuyor hem ferahlatıyor hemde ölü derilerden de kurtuluyorsun cok cok begendim birde ben kiehls zart zurt kullanıyordum hic gerek yokmuş onlara o kadar para vermeye shein geceliklerine de bayıldım bayıldım hic ondan bu kadar güzel ürün beklemezdim beni cok sasırttı o yüzden bir sürü daha sipariş verdim gecelikler yumusacıktı cok güzeldi üstüme de oldu sadece denemek için giymiştim kendimi görünce libidom yükseldi yves rocher sac parfümünün kokusunu da hic beğenmedim öğğkk allahtan kalıcı da degil havaya falan sıkıyorum bitsin diye hic benlik degil roll on da begenmedim yaz için yetersiz ama kokusu cok güzel ve kalıyor cidden uzun süre sac koruyucusunu da begendim bu kadardı galiba

• Düzenlendi

rouge_ birde yves Rocher sac parfümü için o kadar güzel yorum yapmıslar ımmmmmm cok güzel aahh bayıldık falan burun mu yok bu insanlarda anlamadım nasıl nesini sevmişler hacı kokuyor ben size hic böyle yapmıyorum valla

rouge_ ayy birde bu arkadas tavsiyesi ile aldim 4 gündür filan kullaniyorum acaip guzelll leke icin birde yumusacik yapiyor cildi

Umarim ihtiyaci olan peride cicekleri hepsi gorur

• Düzenlendi

lgrth mugler 75 boss 60 €

rouge_ yarı fiyat buraya göre dün attığım muglerin güncel fiyatı görmüşsündür🥲

lgrth evet tabii büyüklügüne gore degişiyor ama yinede daha uygun tabi 🥲 ben rituals fiyatlarına en cok şaşırıyorum

lgrth kuzenim bargellodan 122 almış sen gibi kokuyor diyor. Öyle deyince merak ettim alsam mı diye düşündüm ama kullanamazsam diye de korkuyorum

Cicekliperde 122 ben kullandm senin tenine yakışır kokusu bence beğenirsin, he olur da beğenmedin bana gönderirsin ne olacak 😂

rouge_ bende la vie est belle yi çok beğeniyorum eşim almıştı hediye olarak birde kiz kardeşim mısırdan verena my love getirmişti 2 li biri gece biri gündüz onlarında kokusu çok güzel ama orijinal değiller galiba fakat kokuları efsane

suprizyumurta koku kişiye özel bir sey cidden ve hepimiz bu konularda normal olarak ayrısıyoruz ben la vie est belle hic sevmiyorum sevemiyorum mesela verenayı hic kullanmadım merak ettim🥰