rouge_ ayy birde bu arkadas tavsiyesi ile aldim 4 gündür filan kullaniyorum acaip guzelll leke icin birde yumusacik yapiyor cildi

Umarim ihtiyaci olan peride cicekleri hepsi gorur

• Düzenlendi

lgrth mugler 75 boss 60 €

rouge_ yarı fiyat buraya göre dün attığım muglerin güncel fiyatı görmüşsündür🥲

lgrth evet tabii büyüklügüne gore degişiyor ama yinede daha uygun tabi 🥲 ben rituals fiyatlarına en cok şaşırıyorum

lgrth kuzenim bargellodan 122 almış sen gibi kokuyor diyor. Öyle deyince merak ettim alsam mı diye düşündüm ama kullanamazsam diye de korkuyorum

Cicekliperde 122 ben kullandm senin tenine yakışır kokusu bence beğenirsin, he olur da beğenmedin bana gönderirsin ne olacak 😂

rouge_ bende la vie est belle yi çok beğeniyorum eşim almıştı hediye olarak birde kiz kardeşim mısırdan verena my love getirmişti 2 li biri gece biri gündüz onlarında kokusu çok güzel ama orijinal değiller galiba fakat kokuları efsane

suprizyumurta koku kişiye özel bir sey cidden ve hepimiz bu konularda normal olarak ayrısıyoruz ben la vie est belle hic sevmiyorum sevemiyorum mesela verenayı hic kullanmadım merak ettim🥰

rouge_ kesinlikle öyle cnm başkasında güzel olan sende duramıyor bazen mesela tenle çok alakası var yaa beyaz tenlilerde farklı,esmerlerde farklı duruyor kokular

rouge_ ya bi ara avonun bir parfümü vardı şuan üretilmiyor ona aşıktım o kokuya Christian Lacroix Rouge hiç kokladın mı offf diyorum tam sex öncesi kocişi çıldırtmalık kokuydu😂

Ben az önce diğer postuna yazdım çiçeksi kokulara bayılıyorum Yves Rocher Tendre Jasmin kullanıyorum günlükte.

Lancome La Vie Est Belle çok güzel kokuyor fakat çok hafif düğünümde kınamda kullandım.

Bir ara Calvin Klein One çok hoşuma gidiyordu o da Unisex bir parfüm ama EDT satılıyor hiç kalıcı değil o yüzden.

Marc Jacobs Daisy çok fresh kokuyor tavsiye ederim her kadında olması gereken yazlık bir akşam yemeği kokusu.

Çok cici kız olmak istediğim zamanlarda da Britney Spears Fantasy sıkıyorum aşırı şekerli😂💕