- Düzenlendi
iki insanı evliligi birbirine tahammül ettiren herşeyi sineye çektiren tek yönü cinellik gerçekten o olmazsa bir anlamı olmuyor kahır çekmenin dogamız bu heleki kendine mukayyet olamayan erkeklerin hayatı %90 bu neşesi mutluluğu eve verdiği özen deger buna bakıyor gurur bazen çok yorucu oluyor kimseye güçsüz görünmicem derken mahvoldum şimdi gerçekten güçsüz kaldım yeri geliyor kendime bağırmak çığlık atmak istiyorum inat ettin gurur ettin şunu yaptın yanlıştı evet tepkiydi haklıydın ama bu mutlu olmaya yetmiyor ben ne istiyorum mutlu huzurlu bir hayat çocuguma sakin sevgi dolu bir ortam o zaman konuştuğun şeylere sus tepkilerini düşün kızgınlıkla inatla davranma yapabilidimmi muamma belki %50 katkısı olmuştur tam düzelme kat edemedim ama en azından haklı olmak mutlu olmaya yetmiyor onu ögrendim bazen kendi haklılık ve isteklerimizi göz ardı etmemiz gerekiyor büyük düşünecek olursak ufak bir inat kin hem ruhen hem bedenen yaşantımızı çıkmaza sokuyor çok şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum yüzleşmek bağırıp çağırmak bazen dagılmak dağıtmak içini rahatlatıyor belki senin düşünüp takıldığın kendi kendine kurduğun düşünceler aslında karşı tarafın hiçte sebebi olmayan bir davranışı kafamızda büyütmemize kendimizi üzmemize sebeb oluyo kendini tutup inat edeceğine sal düşüncelerini biraz eşin taşısın agırda konuşsan o ezilsin kendini yiyip bitirme herşey olacağına varır ben çok gururluydum çok haklıydım inatçıydım illa dedigim olacaktı beni kimse değiştiremezdi ödün vermezdim derler ya bekara karı boşamak kolay evlendim dert sorun sıkıntı yaşadıkça büyüttü çok direndim şuan bakıyorum da çok degişmişim susmam dedigim şeylere susmuşum kısa kesim kendine dışarıdan göz olarak bak ne istiyorsun ne bekliyorsun ne yapıyorsun bunların hepsinin sonucunda elinde ne kalıyor inat edince eline ne geçiyor düşün kendine karşı kendi gardını indir kendi kendine konuş ya doldurma haklı olmak degil mutlu olmak önemli 🫂