dryy bir kahve falan yap ortamı yumuşatmak için birşeyler yap nereye kadar mesafe

• dryy bunu yanıtladı.

dryy dedigim gibi oturup enine boyuna konuşun eger anlasirrsaniz asla hatalari yuzuune vurma gundeme getirme inan hiçbir faydası olmuyor

• dryy bunu yanıtladı.

ceren1998 iyiliğimi istiyorsunuz teşekkür ederim ama ondan da bu ışık görmem lazım dediğim gibi eve girerken gergindi, konuşma esnasında sesler yükselsin istemiyorum

dryy bu gece bir sürpriz yap bence küçük şeyleri sorun etmeyin

Sutlucikolati dediklerinizi uygulayacağım iyice bi düşündükten sonra konuşmayı deneyeceğim mutlaka son durumdan haber edeceğim size eğer isterseniz

dryy evet isterim lütfen 🥰🙏umarim faydası olur 🙏🙏

• dryy bunu yanıtladı.

dryy ışık görmem lazım demişsin ama çocuk uyuduktan sonra aynı ortamdayken aramızdaki problemleri konuşmak istiyorum eger sende istiyorsan konuşuruz diyip mutfağa bir kahve yapmaya kalkın hem eşinizden de bir ışık görmüş olursunuz ya yanınıza gelir ya bir yaklaşımı olur bence konu uzadıkça huzursuz oluyorsunuz devam ettirme en çokta çocugun için kendimden biliyorum ne kadar en iyisini yapmaya çalışsakta düşünceli huzursuz mutsuz bir anne onlarıda etkiliyor 💖🫂

dryy bizim evliliğimize çok benziyor bizimde kavgalar eşimin sinirleri bağırmaları. Çok soğudum.Allah’ım hepimize yardım etsin inşallah 🤲🏻😢

dryy siz dediğim gibi cinsel anlamda bi değişimi eşinizinde değiştiğini göreceksiniz özellikle tuzlu suyu yapın

dryy biliyorum çok zor bir durum ama ne olursa olsun bence evlilik cinsellikle ayakta duruyor bu bir gerçek yani aslında bu öfkeni ve nefretini bir kenara atıp adamı sadece bu yönden bile anlamaya çalışsan gergin olması vs hepsini ben buna yoruyorum biz bile öyle oluyoruz onlar erkek olduğu için daha da farklı yaşıyorlar ama bir kere denesen kendini zorlasan devamı gelecek ve ikiniz de daha ılımlı yaklaşabileceksiniz bence birbirinize inan kenara atılacak bir şey değil cinsellik öyle olsaydı bence çoğumuz bu platformda bile olmazdık diye düşünüyorum. Çünkü kendimden biliyorum bir kere gerçekten o ilişkiyi yaşadım eşime karşı tavrım bile değişti inan ki bence sende öyle olabilirsin o esnada da kendini zorla onu sevdiğini vs söyle konuş sonrasında zaten sakin kafayla rahat rahat konuşuyorsunuz