Biyiklim ilişki sırasında mı aciyor askm? Esin yavas yapmasina rağmen oyleyse psikolojik olabilir ya da hamilelikle ilgili biseydir öyleyse doktora soyle mutlaka

Biyiklim canım hamilemisin görmeyeli, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲. 2 çocukla biraz zor ama yetiştirmeye bağlı kendi kendine uyumayı alışırsa rahat edersin öbür türlü salllamaya vs alışırsa işim Zor

incinmissindedi teşekkür ederim canım inşallah 🤲 ❤️, o gün Bi gelsin de hayırlısı ile ilk çocukta yaptığım hataları yapmıycam inşallah

Biyiklim canim sancilarin olmasi cok normal, hormonlardan dolayida isteksizlik olusabilir, esinle konus bu surecte biraz daha anlayisli olsun, sonucta bu bir surec,rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin☺️

karamelek21 teşekkür ederim canım tez zamanda sana da sana da nasip olur inşallah 🤲 ❤️, eşim yapma desem hiç yapmaz biliyorum ama ben eşimi boş bırakmak istemiyorum çok istediğini söylüyor ne bileyim acıyorum bide çok fazla ara girerse falan hiç yapma isteği olmaz sonra diye de korkuyorum 😕

Biyiklim kız ben hala her pozisyonu alıyorum riskin yoksa devam et 😂

Biyiklim senin hamilelikten psikolojik olarak isteğin azalmış bayağı normalde de istekli değildin fazla 😅 söyle bebek var daha nazik olsun o kadar canımız tatlı bizim bende hep sert isterim hemde mızmızlanırım 😂

Biyiklim ayn bende öyle yaptım 1de yaptığım hataları yapmadım o yüzden biraz rahatım çok şükür, 3. Çocukta da yapabilirim inşallah

lgrth evet çok istekli değilim ama araya da çok gün girse istiyorum yani 😂 nazik nazik devam edeceğiz artık 🤣

• Düzenlendi

Biyiklim anlatılmaz yaşanır 🤣🤣 doggy kaşık makas koltukta kucakta falan hepsi devam 😂misyoner de biraz mesafeli oluyoruz karnım ezilmesin diye ama yine de engel değil 😅

Biyiklim benim isteğim ne zaman ölse @SuVeAtes post açıyor kocam evde olmuyor benim libido yükseliyor zaten evde olmadığında daha çok istiyorum 😂