Hamilelikte ilişki
Biyiklim Doktora gittim ama ilişki hakkında bir şey demedi hiç
Senin sorman lazım ilişki yaşamada sıkıntı olurmu diye
firdevskartal sormadım hiç heyecandan korkudan 😅
Biyiklim ahah ben de öyleydim 3 mü 4 mü kontrol e gittiğim de sormuştum fjfjfjf
firdevskartal haftaya tekrar gidecem sorarım bu sefer
Biyiklim tişikürler efenim🤣
- Düzenlendi
Biyiklim suni değil doğumun kendisi zordu kendi sancılarımda dayanılmazdı 25 saat sürdü işte yorgunluktan ve sancı şiddetinden ıkınmayı da beceremedim kesip çıkardılar en son uyutmamıştım kestiklerinde daha kötüsü olamaz diye düşünüyorum 🥲 asla boş durmazdım her zaman her yere yürürdüm sürekli yüzmeye giderdik son güne kadar hiçbir etkisi olmadı
- Düzenlendi
Biyiklim sancılarım 4 dkya düştüğünde artık dayanacak gücüm kalmadığında gittim açılmanın ne kadar olduğunu söylemediler ya yoktu ya yeni başlamıştı suni takviyesinden 4 saat sonra doğurdum..ay çok zordu o yüzden yine korkum çok çünkü sancılarla hiç baş edemedim dayanamadım çok ağır geldi 🥲 belki ikinci daha kolay hızlı olur diye avunmaya çalışıyorum 🥲 inşallah tek derdim dikişsiz olsun iki çocuğa da gücüm yetsin
Biyiklim ilk 3 ay yapılmaması gerek cnm esinle konuş güzelce bu durumj anlayışlı olsun yani uapacak bisey yok ondan sonra doğuran kadar yaparsınız biz öyleydik 😅😀 doğuma da faydası var hem
suprizyumurta az önce yaptık ve ben teklif ettim 😄 kendimi iyi hissettim bugün yapayım dedim 😂