rouge_ incinmissindedi belki yeteri kadar zevk almıyordur belki de o böyledir ve dediklerimi yapıyor musun dilini de kullanıyor musun hassas yerlerini biliyor musun belki biraz iletişime gecmen gerek eşinle nasıl hissettigini nasıl daha iyi yapabilicegini sorabilirsin o sana söyler
incinmissindedi rouge_ belki de tam olarak doğru yapmıyorumdur, ama o hep öyle yani çenesini sıkıp öyle yapıyor inlemekten çekiniyor bence bazen çok hafif inlemeleri olunca ben gülerim diye çekiniyor sanırım. Ben inleyince hoşuna gidiyor ama
rouge_ incinmissindedi ben olsam direk söylerim konusurum eşimle yani bilmiyorum sanki cogu kişinin eşiyle tabu var gibi ozellikle cinsellik konusunda biz herseyi yardıra yardıra konusuruz yani bu her konuda böyle eşim cünkü.. ona sormadan bilemezsin böyle sadece tahmin edebiliriz cekiniyorsan dediklerimi yapmayı dene hala bisey yoksa yine sormak zorundasın malesef
incinmissindedi rouge_ haklısın da çekinmeden nasıl konuşucam bilmiyorum, sanırım bizim eşimizle baştan beri bu sorun var iletişim eksikliği hem cinsel konuda hem normal olaylarda. Bi deniyecem bakalım
rouge_ incinmissindedi o zaman ilk cinsellikle baslama genel olarak kendini rahatça ifade etmeye odaklan sonucta karşındaki hergün gördüğün biri ve neden içinde tutasın ki
cananlcm ceren1998 trendyolda mistirik özel bakım ve temizleme köpüğü var canım onu mutlaka almanı öneririm benim de midem almıyordu yıkansa bile hem kendime için hem onun için aldım aşırı memnun kaldım ne koku kaldı ne de tuhaf bi tat kaldı aksine Tatlı bile güzelleşti😄 bende bunun sayesinde sevmeye başladım belki sana da iyi gelir
cananlcm ceren1998 üstünde yazıyor zaten canım eline sıkıp temizliceğin bölgenin üstüne sürüp yıkıyorsun
ceren1998 mrvehl ben sıvısını falan hiç tatmadım ama eşim öğrenmelisin diyor çok istiyor bilmiyorum ne yapacağımı😏
perimasali802_ ceren1998 başlarda hepsini alamazsin ama ufak ufak git yani once baş sonra gövde gibi Midem almıyor işte falan dersen küçük şekerler koy ağzına yada tatlandırıcı birşey dok penise 😁