• Muhabbet
  • Markette çalışmış veya çalışmakta olanlar

Kızlar sorun markette daha önce çalışmış veya çalışmakta olanlara, tanıdık çalışmış olan veya şu an çalışanlarda olabilir. Böyle yerlerde çalışmayı önerir misiniz? Özellikle 3 harfli yerlerde?
Ben şimdi çalışıyorum ama çalıştığım yer yoğun bir sektör çoğunlukla oturacak zaman bulamıyorum ve maaşı asgari ücret? Market buralara göre daha mı iyi?

busenihicalakadaretmez asla değil orda da bı dakka oturamiyodun yani şöyle ben çalıştım üç harfli marketlerden birinde sadece yemek ve sigara molası bu oda 20 dakka falandı yanlış hatırlamıyorsam ve bişey yiceksen falan kendi paranla alıp yiyosun

busenihicalakadaretmez işini iyi yaparsan sana bir Allah’ın kulu bir şey demiyor eğer yoğunsa skt olayı sıkıntısı yoktur belki var mı? Varsa bile görüyon ekonomiyi sen müdür ve müdür yardımcısının yanında şunu alır mısınız bundan alır mısınız de geç. Zaten sonra işini iyi yaparsan günlük temsilci müdür yardımcısı olursun o zaman o skt olayını söylemeye gerek bile kalmıyor. Ben de çalıştım evlenmeden önce şimdiki aklım olsa bırakmazdım hiç olmazsa ekonomik öözgürlüğün var

busenihicalakadaretmez eniştem a 101de çalışıyor. Çok yorucu yıpratıcı. Sayımı bitmez vardiyası bitmez. Hergün işçi çıkar bunların yerine de o bskıyor mağaza müdürü old için. Çok yorucu. İkramiye vermezler bayramda dalg geçer gibi 1750 lira vermiş sanırım

busenihicalakadaretmez 3 marketi de deneyimlemis biri olarak bana göre değildi hem kasa aşırı yordu hem iş yükü fazlaydı hem zaman jalkuyor kendine herhangi bur mağazada satış danışmanı olmak daha iyi be ce 4 yık nerdeyse satis danışmanlığı da yaptım yorucuydu ama en azından isim belliydi bi ora bir buraya gitmedim

busenihicalakadaretmez senelerce şk markette çalıştım. Evlendim tazminat aldım çıktım. Personel müdür müdür yrd hepsini tattım hepsi birbirinden beterdi. Mağazayı tek açıp tek kapattıgımı bilirim. Mal indirmekten ellerim tutmuyordu. Palet palet mal açardık hep personel eksikligi vardı. Yemek yiyemezdim fırsat bulup. Sonra bir boşvermişlik dönemine girdim magaza yansa umdurmda olmuyordu. Sonu olan bir iş değil. En fazla 2 seneni verirsin sonra bezginlik geliyor. Ben 5. Senede zar zor bıraktım çünkü tazminatım vardı fazla mesailerim yıllık izinlerim. Yani bulaştın mı çıkması zor ama ömrünü yiyor gecesi yok gündüzü yok gece 1 de gidip magazayı açtıgımı mal indirdigimi ya da sabahlara kadar sayım yapıp ertesi gün akşama kadar çalıştıgımı bilirim. İyi düşün taşın kararını ver diger yerleri bilmem ama şk bokton bir yer

firdevskartal tabi canım saatlerce mal bekle gelmesin gece gelsin gidip indirmek zorundasın birde dolap ürününü açıp çıkmak zorundasın yani. Daha neler neler

7 gün sonra

busenihicalakadaretmez gratisi araştırabilirsin maaşı baya iyileştirmiş primde ekleniyor yani o sebepten ,üstelik yemek kartı da baya iyi bi meblağ diye duydum özel sektör düşünüyorsan deneyimlenebilir . Zordur ama hem iş yükü hem müşterisi . Oturma işine de gelirsek yalnızca günlük toplam bir buçuk saat molanda oturabilirsin onun dışında ayakta mesai 🐝

lanjalee gratiste de nerede duysam içerdeki kızlar arasında aşırı mobing aşagılama küçük görme vs vs var. Genelde grupşaşma oluyor orada ve yeni gelenler kabul görmüyor. Maaşı yemek kartı vs çok iyi ama içerisi berbat kızlar hep aglıyor

busenihicalakadaretmez
                  Benim bir öğrencim Vatan Bilgisayarda çalışıyor. Maaşı asgari ücretin biraz üzerinde, yemek kartı var hafta da 1 günde izinim var demişti. Orada herkes 1 alandan sorumlu oluyormuş, sadece kendi alanınla ilgileniyorsun ürün gelince raflara koyuyorsun oda sayılı adet yormuyor demişti. Avm nin açılış kapanış saatlerine göre çalışıyorlarmış. 1 hafta öğlenci 1 hafta da sabahçı oluyormuş. Bu şekilde anlatmıştı. Memnun da işinden. Yanlış hatırlamıyorsam ilçedeydiniz eğer ilçenizde varsa bir araştırın isterseniz.

busenihicalakadaretmez bu soruyu yeni gördüm asla önermem aşırı zor iş ben kısa süreli farklı reyona baktım ama kasaya alacaklardı beni çıktı. Üç harfli yerler daha da zor erkek işi kadın işi demez verirler yükü dayanan insan azıdır kasiyerlik yaptım mağaza baktım aç kapa ciro satış odaklı olduk bilindik markalarda reyon baktık ürün çıkar yerlestor derken hamal gibiydik çalıştım en zor iş gördüm marketi ama en kolayı müşteri temsilciliğiydi tüm gün susmadan konuşsam da en güzeli çağrı merkeziydi

papatyamsigibi içerisini çok iyi bilirim bi kaç yılımı verdim 🙃 dediğin gibi ortamlar var ama sen nereye nasıl ayak uydurursan öyledir aslında , mobbing özel sektörün kanayan yarası bence alâsını yaşamış biri olarak söylüyorum inan , hamile kaldığım için bile mobbing uygulandı yılmadım çalıştım ben ekmeğime bakarım gerisi teferruat beni yıpratmalarına izin vermedim çok sinirlendiğim günler oldu onunda acısını kocamdan çıkardım 😂

busenihicalakadaretmez bim o zaman çünkü ne kadar zor olursa olsun asgariden fazla veriyor bir de ben çalışırken bim para vardı telefona yüklüyolar bimden aliş veriş yapıyon diğer bimlerden falan ben çalışırken 500tlydi şimdilerde 1000 tl oldu sanırım o avantajı da çok iyiydi. Şunu da söylüyeceğim çalışmaya başladığın ilk 1 ay zorlancan sonra alışıyon.