papatyamsigibi gece 1 de gidip magazayı açtıgımı mal indirdigimi
Oha şkun öyle bir şeyi mi vardı
papatyamsigibi gece 1 de gidip magazayı açtıgımı mal indirdigimi
Oha şkun öyle bir şeyi mi vardı
firdevskartal tabi canım saatlerce mal bekle gelmesin gece gelsin gidip indirmek zorundasın birde dolap ürününü açıp çıkmak zorundasın yani. Daha neler neler
papatyamsigibi
Kızlar peki özel sektörde asgari maaşla her işi yapmak mı üstelik iş yükü de fazla yoksa bim de çalışıp daha fazla para kazanmak mı?
busenihicalakadaretmez bimin de İşi zor kolay bir iş değil yorucu. Daha fazla para veriyorsa bim.
busenihicalakadaretmez gratisi araştırabilirsin maaşı baya iyileştirmiş primde ekleniyor yani o sebepten ,üstelik yemek kartı da baya iyi bi meblağ diye duydum özel sektör düşünüyorsan deneyimlenebilir . Zordur ama hem iş yükü hem müşterisi . Oturma işine de gelirsek yalnızca günlük toplam bir buçuk saat molanda oturabilirsin onun dışında ayakta mesai 🐝
busenihicalakadaretmez 3 harfli marketlerde en fazla maaş veren b’yle başlayan canım
lanjalee gratiste de nerede duysam içerdeki kızlar arasında aşırı mobing aşagılama küçük görme vs vs var. Genelde grupşaşma oluyor orada ve yeni gelenler kabul görmüyor. Maaşı yemek kartı vs çok iyi ama içerisi berbat kızlar hep aglıyor
busenihicalakadaretmez
Benim bir öğrencim Vatan Bilgisayarda çalışıyor. Maaşı asgari ücretin biraz üzerinde, yemek kartı var hafta da 1 günde izinim var demişti. Orada herkes 1 alandan sorumlu oluyormuş, sadece kendi alanınla ilgileniyorsun ürün gelince raflara koyuyorsun oda sayılı adet yormuyor demişti. Avm nin açılış kapanış saatlerine göre çalışıyorlarmış. 1 hafta öğlenci 1 hafta da sabahçı oluyormuş. Bu şekilde anlatmıştı. Memnun da işinden. Yanlış hatırlamıyorsam ilçedeydiniz eğer ilçenizde varsa bir araştırın isterseniz.
belladonna
Maalesef burda vatan bilgisayar yok
busenihicalakadaretmez bu soruyu yeni gördüm asla önermem aşırı zor iş ben kısa süreli farklı reyona baktım ama kasaya alacaklardı beni çıktı. Üç harfli yerler daha da zor erkek işi kadın işi demez verirler yükü dayanan insan azıdır kasiyerlik yaptım mağaza baktım aç kapa ciro satış odaklı olduk bilindik markalarda reyon baktık ürün çıkar yerlestor derken hamal gibiydik çalıştım en zor iş gördüm marketi ama en kolayı müşteri temsilciliğiydi tüm gün susmadan konuşsam da en güzeli çağrı merkeziydi
papatyamsigibi içerisini çok iyi bilirim bi kaç yılımı verdim 🙃 dediğin gibi ortamlar var ama sen nereye nasıl ayak uydurursan öyledir aslında , mobbing özel sektörün kanayan yarası bence alâsını yaşamış biri olarak söylüyorum inan , hamile kaldığım için bile mobbing uygulandı yılmadım çalıştım ben ekmeğime bakarım gerisi teferruat beni yıpratmalarına izin vermedim çok sinirlendiğim günler oldu onunda acısını kocamdan çıkardım 😂
busenihicalakadaretmez bim o zaman çünkü ne kadar zor olursa olsun asgariden fazla veriyor bir de ben çalışırken bim para vardı telefona yüklüyolar bimden aliş veriş yapıyon diğer bimlerden falan ben çalışırken 500tlydi şimdilerde 1000 tl oldu sanırım o avantajı da çok iyiydi. Şunu da söylüyeceğim çalışmaya başladığın ilk 1 ay zorlancan sonra alışıyon.
lanjalee iki ucu oklu degnek 😂 heryer aynı
papatyamsigibi aynen de öyle 😂
momd
Ben kendi çalıştığım iş yerinden örnek vereyim. Ben yardımcı olarak girdim otele mutfak kısmındayim. Dün müşteri azdı otelin ama oteldeki yöneticiler şefler otelde kaldığı için onlar sık sık yemek istiyor ve 30 kişilik falan yemek vardı. Ortalama bir 50 kişilik bulaşık yıkamışımdir. Tabii getir götür yapıyorum. Bir küçük kasa arpacık soğan hazırladim. Sebze deposunu toparladım. En aşağı kattan en üst kata kömür çektim. Bazı siparişlere yardım ettim. Bu tabii az iş yaptığım kısımlar bazen yemek kısmına daha çok yardım ediyorum. Ağır kaldırdığım oluyor. Kişi ve üstünde yemek varsa eğer acele acele ağır yük taşıdığım oluyor gündüz iki günde bir depo çekiliyor. Malzeme geliyor onu yapıyoruz Yerleştirmesi falan var o malzemeyi düzeltmesi var
cansever
Öyleymiş benim arkadaşım müdür yanlış anlama ama ne s.lak insanlari alıyorlar sen mi yapamacaksin diyor
lanjalee benim yaşadığım yerde Gratis Yok canım en yakın Gratis de zaten merkezlerde merkezde olsaydım başvuru yapabilirdim ama yok. Bu arada çalışıyorum ama yükü fazla stresti fazla ama maaşı az
firdevskartal
Benim çalıştığım yerde mesela benim avantajları yok sadece herkese 2.000 liralık kasaptan Ramazan yardımı yaptılar yani 2000 liraya ne kadar et kıyma girer orasını sen düşün. Ve maaşının yarısını sahipleri yarısını da devlet veriyor o halde asgari ücret. BİM’e de gidip girmeyeceğim belli değil ama bir ara başvuru yapmıştım tekrar başvurup üstüne düşeceğim.
Bubenimoykumm
Sektörde kolaya iş yok ne yazık ki. Komşum özel eğitimci mesela 13-14 yaşında ağır otizmli çocuklarla çalışıyor ve kafam çok yoruluyor kaldıramıyorum ama mecburum çalışmaya diyor.
lanjalee hangimiz mobbing’e karşı boyun eğmedik ki zaten Ben en azından asgarinin üstünde alayım Özel sektör için konuşuyorum tabii bunu aldığım paraya değsin istiyorum 😅