Panda aynen bizde de öyle valla😌🙋♀️
En bomba sorulardan 🔥🔥🔥🔥
Sexysempanze bişey dcem ama valla bilmiyorum sırf meraktan sabah azgın oldukları için mi şeyi kalkık kalkıyor ben de çişi geldiği için sanıyodum ya kız 😅
BeNsOkratEs hem o yuzden hemde daha fazla istekli olurlar
BeNsOkratEs çişi geldikleri için kalkık oluyor, bide o işi yapmayada hazır durur
BeNsOkratEs 2 side canim.
Mesela biz sabah yapinca esim bosalmaz ben orgazm olunca hemen der kalk ustumde altima isicem der
Sexysempanze bi bırak adamı da çişini yapsın 😂😂
Baybymom oh çok güzel aşkım, ahhhh, çok güzel sikiyorsun, kocammm, hayvan yavaş ol, hadi aşkım, seni çok seviyorum, ah işte böyle diyorum. Oda ön sevişmede hep yerim bu amcığı der 🤣
Kızlar okurken güldümbaya bizde konuşuruz daha çok o konusur 😄
Kocam Benden Birşeyler söylememi ister ama Ben cok utangaç im o konuda Yuzune bile Bakmam Se*s sırasında Yuzumu Kapatırım Hep Yada Yan Taraflara Bakırım bi Kac sefer Cook İyisin daha Daha Demiştim adam kudurmuştu 🤣 fazla desem Yatakta Kalcam 😅😅😅
Bende en çok erkeğim benim doyur beni yaraga azgın boğam vahşi kocam derim arada birde terbiyesiz iki laf etti mi sabaha kadar sıkar beni ☺
Panter-pembe1900 onlari cok utanırım demeye 😜🤣
Ben çok şeyler söylerim de eşim utanır gülmeye başlar .. y. rrağını yediğim erkeğim kocam s.k delisi yaptın beni iyice amım sana kurban olsun vs..
Hskdjepamfk Anam evlenmeden içinemi boşalıyo😱
Antisosyalmom eşim bana öyle dese isteğim kaçar 😂 sanırım böyle şeyler duymayı sevmiyorum😂
jartiyerlikadin niye kız 😂 hosuma gidiyor benimde cok 😂
_haysenin_ valla helal olaun ağzım açık okuyorum şuan ben çok cagil kalmışım gerçi istesemde diyemem dhhghdhdh
Antisosyalmom yani argo sevmiyorum galba benim eşim vajina filan der
😂😂