SuVeAtes aşkım öyle yapalım zaten kimse kendine gelemedi daha

basak23 cok az yiyorum bebeğim 😅 geceleri aglamamak icin zor tutuyorum kendimi 🤣🤣🤣

Sutlucikolati ay ben aç durunca hiç gitmez bağırsaklarım kitleniyor 😂😂 bu arada 75 kiloymuşum tartıldım

basak23 baslarda ödem gidiyor zaten bakalim duraksar belki 🤔 devam etmeye calisicamm

Sutlucikolati başladım bende bi yeşil çay su sabah yumurta falan yedim öğlende çorba içtim salata yeto inşallah

basak23 yok ama çok yakınım burayı da vurdu deprem

SuVeAtes ay dikkat edin çok geçmiş olsun çok üzüldüm

basak23 açlığa sabretmek cok zor 🥴 ama sonucunda istedigimiz kiyafeti giyicek olmanın guzelligide baska 🥲

basak23 harika olur hemde 👌 boy kısa oldugu icin kiloyi fazla gosteriyorum maalesef suan da aclik zor duruyorum 🥲

Sutlucikolati 2 haftadır diyetteydim 2,5 kilo falan vermiştim bu hafta saldimmm. Post vardı orada yazardım da oraya da pek giren olmuyor şimdilik buraya da katilayim bari 😂😂😂 önümüzdeki iki üç gün daha adapte olamam gibi geliyor ama sonrası devammmm.
                Bu arada cumadan cumaya mi tartılsak yaa. Hafta sonu kaçamak günü oluyor bazen. O da pazartesi kilosuna yansıyor. Naçizane tavsiyem siz bilirsiniz tabi ne zaman tartilirsaniz 😂😂😂

basak23 kız abartmadigin surece bisey olmaz ya 🤣 ben tatli delisiiyim yemekten daha cok tatlı sever ve yerim o koyu oluyo iste 🥴

anonim9 ne kadar mantıklı yorum cuma fikrini sevdim 😂

Sutlucikolati sana yemin ederim çok katı diyet yaptığım halde haftada max 2 kilo görürürm oda yeni başladıysam 😂 dikkat edersem sadece almıuorum

Sutlucikolati yaa bende 69.7 idim bi alıp bi veriyorum ama kaçamak desen var tatlı ya dur diyemiyorum malesef emzriyorumda çünkü 🥲🥲🥲 dün tartildigimda 67.25 idim şuan 68 kusur yine bugün ekmek yedim eşim sagolsun sucuklu yumurta yedik 😄🤣😔😔🥲