suprizyumurta epey büyükmüş canım benim ki 14 aylık içiyorum ben vallaha
Bu bir zayıflama postudur!! 😅
Sutlucikolati diyet hamburger bulursun sen aşko 😂😂😂
basak23 düştük ya diline artik 1 sene vurursun yüzüme 🤣🤣🤣
Sutlucikolati ahahahaha şaka şaka gülelim diye afiyet olsun yaramasın inşallah 😂
Sutlucikolati ayy yok ben almiyim ölür kalırım bi yerde 😄🤣
Sutlucikolati ben kızım için alıyorum ya ondan yoksa benim için farketmiyor 🤣 kızım için herseyi organik alırım ama
basak23 emziriyor musun peki etkiliyo3 mu canım
basak23 amin amiiin Allah kalorilerimizi affetsin 🤣
suprizyumurta yok kiz ben daha once yapmistim ilk 2 3 gun zorluyor sonra alisiyorsun hemen bisey yiyemiyosun da zaten midene agir geliyo bi sure sonrada canin istemiyor🤣
suprizyumurta aa orasi oyle tabii cocuklar icin ayri kendim icin cokta sey etmiyorum 🤣🤣
suprizyumurta emziriyorum ama zaten ek gıda yiyor mama da içiyor o yüzden çokta önemsemiyorum süt olayını
SuVeAtes saturncenin storysini gordun mu ne kadar zayiflamis
suprizyumurta aynen öyle canımm. Bı kere Türkiye de o kadar karadut yokmuş ki o kadar özü olsun 😅😅😅 karadut özü alalım dediğimde eşim gitmis aktardan almış inşallah Zühre ana değildir dedim baktım Zühre ana 😅 bebeğime vermedim neyse dedim bı tadına bakayım döküyorum döküyorum tat yok. Ama organik bi yerden aldım 1 kaşık koymam yetiyor
Sutlucikolati Gördüm gördüm istikrarlı gidiyor. Kendim açısından önümde daha dag kadar yol var. Umarım biz de biraz daha olsa verebiliriz
Sutlucikolati Hahahaha sormaaaaa 😁😁😁😁
SuVeAtes 🤣🤣🤣 bugun kendime izin vermiştim yarin hicbisey olmamış gibi devam edicem 🤣
Sutlucikolati En iyisi tartilmayi unutma