Bu bir zayıflama postudur!! 😅
Sutlucikolati ahahahaha şaka şaka gülelim diye afiyet olsun yaramasın inşallah 😂
Sutlucikolati ayy yok ben almiyim ölür kalırım bi yerde 😄🤣
Sutlucikolati ben kızım için alıyorum ya ondan yoksa benim için farketmiyor 🤣 kızım için herseyi organik alırım ama
basak23 emziriyor musun peki etkiliyo3 mu canım
basak23 amin amiiin Allah kalorilerimizi affetsin 🤣
suprizyumurta yok kiz ben daha once yapmistim ilk 2 3 gun zorluyor sonra alisiyorsun hemen bisey yiyemiyosun da zaten midene agir geliyo bi sure sonrada canin istemiyor🤣
suprizyumurta aa orasi oyle tabii cocuklar icin ayri kendim icin cokta sey etmiyorum 🤣🤣
suprizyumurta emziriyorum ama zaten ek gıda yiyor mama da içiyor o yüzden çokta önemsemiyorum süt olayını
SuVeAtes saturncenin storysini gordun mu ne kadar zayiflamis
suprizyumurta aynen öyle canımm. Bı kere Türkiye de o kadar karadut yokmuş ki o kadar özü olsun 😅😅😅 karadut özü alalım dediğimde eşim gitmis aktardan almış inşallah Zühre ana değildir dedim baktım Zühre ana 😅 bebeğime vermedim neyse dedim bı tadına bakayım döküyorum döküyorum tat yok. Ama organik bi yerden aldım 1 kaşık koymam yetiyor
Sutlucikolati Gördüm gördüm istikrarlı gidiyor. Kendim açısından önümde daha dag kadar yol var. Umarım biz de biraz daha olsa verebiliriz
Sutlucikolati Hahahaha sormaaaaa 😁😁😁😁
SuVeAtes 🤣🤣🤣 bugun kendime izin vermiştim yarin hicbisey olmamış gibi devam edicem 🤣
Sutlucikolati En iyisi tartilmayi unutma
SuVeAtes aa tamamm unutmustum bile normalde 1 gun onceden sabırsızlanirdim 🤣 sen napicann baslamicann mi
Sutlucikolati Ben başlıyorum başlıyorum ucu kaçıyor. Normal diyet moduna giricem mecbur su diyeti tek oyun şekliyle olmayacak gibi
SuVeAtes bende tek öğün yapicam bakalım
Sutlucikolati Elbet bir gün başaracağız