lgrth Sutlucikolati @SuVeAtes en seksi gecelikler için gazlanın hadi tembellik yok her şey bizim elimizde beni de lohusalıktan fit çıkarın 😂
SuVeAtes lgrth 🤣🤣🤣 Bebeden fırsat pek kalmıyor. Anı yaşıyoruz çoğunlukla O ciciler artik 3 5 sevismede bir anca oluyor,🤣😁😁
SuVeAtes basak23 Ahahahah bende mantı yedim. Ne yapam benim zaaflarım bunlar, bunlaf olmasın kolay kolay ağır şekilde bozmaz hafif yer geçerdim. Şimdi pişmanlığı yaşıyorum
Sutlucikolati lgrth ahahah di mi bende fark ettim 😂 sen ne ara doğum yaptın kııııız gözün aydın hayırlı olsuuuun 🥰🥰🥰🥰
lgrth Sutlucikolati ben valla bu kiloları beklemiyordum sizin gibi ateşli hatunlardan bir ben böyleyim sanıyordum 😂😂 sağol canım teşekkür ederim 4 gün oldu şükür 🙂
basak23 Sutlucikolati benim belim zaten çok ince kum saati vücudum popişi seveeim ama memelerim beni kilolu gösteriyor yoksa güzel fiziğim
SuVeAtes Sutlucikolati Aaaa kuru iftira hahahaha sizde çok fenasınız heeeee hemen bana yıktınız hesabı 🤣 size boşuna demiyorum dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın diye