Bir tane daha aklıma geldi eşim 3 ay cezaevine girdi biz nişanlı iken neyse oraları geçiyorum ama bir buçuk yıllık nişanlıydik. 3 ay ayrı kaldık çıktığı günün sabahı onlara gittim sohbet muhabbet vs derken odada tek kaldık kocam kapıyı kitlemeden kapıyı kapattı beni yatağa attı 3 aylık özlem tabi tavan olmuş eşim hâlâ o zamanı anlatır acayip bişeydi diye 😅hemen hemen zaten nişanlı olduğumuzdan beri cinsellik vardı eşim gördüğü yerde sıkıştırıyordu zaten aynı iş yerinde çalışıyorduk en üst kat boştu vede içinde yatak vardı öğlen araları ya da iş çıkışı gider orda sevişir çıkardık eşimde oranın anahtarı vardı hemde yemekhanenin yanında bir oda ne cesaret bilmiyorum ama bende hiç korkmadan kabul etmişim şimdi düşünüyorum da yapamazdim heralde ama nişanlı iken tadı bir başka güzeldi neler neler var anlatsam roman olur😅 bizimkiler evde yokken sabaha kadar sevişmek mi dersin onların köyde ki evlerinde sevişmek mi dersin korona zamanı yolun kenarında arabanın içinde sevişmeler oraller mi dersin üfff ne günlerdi ya eşim her defasında araba da gusülsüz oldu deyip yıkamaya götürürdü😅 ailenin arabası hâlâ kayınpederimde her bindiğimde arka koltuğu işaret ediyorum salak salak gülüyor benimki😅