vahsikelebekk bigün eşimle nişanlıydık kayseriye teyzemlere gitmiştik eşimlede telden konuşuyoruz sürekli eşim dedi işte gelince yapalım diye bende he he tamam dedim nerden bileyim ciddi anlamda söylediğini neyse geri dönüş yaptık eşim gelip otogardan aldı bizi eve getirip işe gitti sonra akşam bizi görmeye geldi annemlerle biraz oturduk çay falan içtik eşim anneme işaret etti baş başa kalmak için bizi ayrı odaya gönder diye babamda orda annem ayrı odaya gidip önce eşimi çağırdı bişey konuşcam diye eşim gitti 5 dakika sonrada beni çağırdı neyse eşimle koltukta oturuyoruz sohbet falan ettik eşim ellemeye başladı sonra öpmeye başladı ileri gitmeye başladı tabi ben hem zevk alıyorum hemde korkuyorum ilk defa yapıyorum diye sonra eşim eteğimi kaldırdı yukarı iç çamaşırımı indirdi kendininkinide çıkardı yapmak için zorladı vajinam çok dardı diye giremedi zorladı yine giremedi ondan sonra korktuğum için bıraktı çok dar istesemde giremem dedi biraz seviştik sonra eşim üzerini giyindi çıktı bende hemen düzelttim üzerimi tam gömleğinin üst düğmesi kalmıştı onu ilikliyodum birden annem açtı odanın kapısını ter içindeyim tabi annemde birden gelince korktum anladım anlamadımı bilmiyorum tabi ilk açılışı yapınca tabi eşim sonrasında durmadı her geldiğinde sevişiyoduk eşim sürtünerek yapıyodu geç saatlere kadar sonra gidiyordu bazen sabah ezanından sonra gidiyordu ne günlerdi bee