İki tane de benden gelsin üni okurken liseden beri konuştuğum biri vardı ama farklı şehirde çalışıyordu ben üni kazanınca benim olduğum şehre geldi ilk orda görüştük yüz yüze hep telden konuşuyorduk neyse yurdun hemen yanında otogar vardı şehirler arası orda buluşup merkeze gittik gezdik yedik içtik tozduk yurdun hemen yanında diye otogarda tenha sessiz bir yerde konuşuyorduk falan derken ellemeye başladı ama sadece üst kısmı alta dokunmuyordu hep yukarı kısımla iligleniyor iyi çocuktu beni de çok seviyordu ama ben bunlara izin vermeme rağmen sevgiliydim ama ölecek kadar sevmiyorum neyse bir kaç kere öyle yanıma geldiği vakit öyle şeyler oluyordu bir keresinde otogarın orda çimlerin üstüne uzattı üstüme attı kendini bende zevkten değil ama munzurluk olsun ne kadar ileri gidebilir ki deyip pantolonunun fermuarini yavaş yavaş açtım elimi içeri soktum anaaa elimin sadece ucu şeyine değdi çocuk daha çok coşunca ben ileri gitmedin korktum ilk defa böyle bişey yaptım ve de zevk almayı bilmiyordum yani zevkli gelmiyordu sadece göğüslerime dokununca hoşuma gitmişti bu kadar 😅
- Neyse başka sene üni den başka biriyle tanıştım bunla hep okuldan sonra yaz günü tabi akşam anca buluşuyorduk o da başka şehirde okuyordu ama benim okuduğum şehirde yaşıyordu memleketiydi yani tatil günleri geliyordu kale vardı meraktan çıkalım gezelim nasil bir yer diye gittik bu nasıl olduysa beni duvara dayadı öpüyordu elliyordu ama ekstra vajinama falan da dokunmaya çalışıyordu ben izin vermiyordum korkum vardı tabiki bide cinsellik hakkında da sıfır bilgiyim yani bir kaç sefer hep bahane ile beni kaleye çıkarıp dayiyordu bana ben artık gün geçtikçe rahatsız oldum gitmedik başka bir günde öyle gezerken abisinin bekar evi vardı abisiyle kalıyordu abisi eve gelmicekti gidelim vs dedi gittik gece orda kaldık bu uyuyordu neyse uyuduk sabaha doğru uyandı yatakta yan yanaydik gece boyu temas falan olmadı yani sabaha doğru uyandı üstüme çıktı ben korkudan üstüme yorgan attım o üstten sürtüyordu ha bire hisettim ama şeyini çok net taş gibi olmuştu bıraksam orada işimi hallederdi ben gösterip vermeyen tayfadandim sonra pişman oldum keşke bunları yapmasaydim diye vicdan yaptım yanlışlar mi çok ama cahillik gençlik vs ne derseniz ondnn ama en kralını şu an kocamla yaşadım yaşıyorum hep kendimi kocama ilk verme düşüncesi ile sabitlemiştim kendimi çok şükür öyle de oldu yaramazlıklarim dışında kocama kendi içimde temiz geldim herşeyi en ince detayina kadar onla öğreniyorum iyi ki de öyle olmuş diyorum iyi ki korktuğum için izin vermemişim eskiden yaptığım çılgınlıklara değişik bir deneyimdi ama kocam da kocam bir tanem kocam 💕💕💕