nurali programda rengli günlerin belli zaten bittikten sonra yumurtlama günlerini gösterir o günlerinde gün aşırı gir ilişkiye tabi ondan sonrada gir ama yumurtlama gümlerinde daha sık gir ki tutsun ve ilişkinden sonra kalma bacaklarının altına destek al uzan

GlsmTumaKap benim adetim 1 gün gecikti ve garip olan hiçbir belirtim yok normalde olurdu hamile olabilirmiyim. Gerçi bugün test yaptım negatif

kucukkhanim nasıl hamile kaldın canımm hangi günler ilişkiye girdiniz yardımcı olurmusunuz ben 21 yaşındayım bu arada sen kaç yaşındasın 😘😘😘😘

NedimeTokgzoglu 21 yaşındayım bende 20 yaşında evlendim Allah’ın izni ile hemen çocuk sahibi oldum . Hangi günler olur sizin bilmem yani adet gününe bağlı bir durum bunun için takvim indir ve ordan takip et yumurtlama dönemi gösteriyor biz ordn takip etmiştik eşimle tek bir gün değil bu dönem yüksek ve en yüksek olduğu günler var bu dönemde şansınız daha fazla bu dönem içerisinde deneyebilirsinz bu en yüksek olduğu gün de gün aşırı ilişkiye girebilirsiniz sanş meselesi en çok da Allah’ın takdiri tabiki umarım hayırlı haberlerini almak nasip olur bir çocuk sahibi olursunuz. Peride bin yumurtlama dönemi ayarlarını aç o gösterir sana:):):

nurali banada yumurtalıkların çok zayıf çalışıyor dedi doktor ben folikasit istedim yazdı 2 ay korunmadım 3 ay hamile olduğunu öğrendim

8 gün sonra

nurali bizde oyle cok istiyoruz ama iste ugrasiyorum 1 senedir hayirlisi insallah canim