Kbranur65 perimasali802_ ben çay içiyorum yorgunluk çayı bahçemizi temizlikledik inşaat bitti bahar temizliği yapacaz hava bozdu ya🥺
perimasali802_ Kbranur65 ay en sevdiğim bahçe işleri o toprak kokusunu çok özledim İlkbahar sonuçta havanin sağı solu belli olmaz 😄
perimasali802_ Kbranur65 annemler daha başlamadı neden erken başladınız kuzum bayramda gideceğiz hayırlısı ile
1ladyy Sutlucikolati afiyet olsun bende bugün icemedim kahvemi detox suyunun içinde ne var neler koyuyorsun
Sutlucikolati 1ladyy ben yapmadim askm hazir aldim ama bi tarif verilmisti postumda onuda yapicam bugun
1ladyy incinmissindedi ay benim temizlik 1 haftadır hiç bitmiyor evi boyadık tavan duvar kapı hala temizlikle uğraşıyorum 😂
incinmissindedi 1ladyy haha benimde dün biraz kaldı bugün daha çok kaldı kızımı aşı yaptık da kucagımdan inmiyor atesi vs çıkıyor hep şurup verdim de çok huysuz hala
Sutlucikolati basak23 yahu telefonu tuttugum elimle sigarayı tutamiyorum agzimda tutsam gozum yaniyor 🤣 disarda yanimda kulluk yok ucar gider vallahi üzülürüm 🤣🤣🤣🤣🤣