Bahtsizbedevi_ kizzz nihayet attın 😂😂😂😂
Bi kahve ¿
1ladyy tesekkür ederim canim😍❤️🌸
1ladyy ben yapmadim askm hazir aldim ama bi tarif verilmisti postumda onuda yapicam bugun
Moonlight_ 😍😍 bugün ben icemedim kahvemiiii temizliğe daldimm kendimi unuttum 😅
Sutlucikolati hangi postun canım bakayım bi
Kbranur65 annemler daha başlamadı neden erken başladınız kuzum bayramda gideceğiz hayırlısı ile
perimasali802_ ancak bayrama kadar çıkar
1ladyy teşekkür ederim 🥰
1ladyy zuhre ana detox sirkesi askm
Sutlucikolati her fotide arka planda parmak arasında bir sigara 😂
Hadi bakalım fotoğraftaki fincanı bulun😂 cok güzel birgün olucak bugün diye güne pozitif başlıyorum 🌤️böyle uyandığımda güzel seylerin olduguna inanıyorum ✨bugün yataktan cıkmak zor oldu bizim için ama cok iyi geldi yatagın iyice tadını cıkardık💆🏻♀️ sonra filtre kahve yaptım zaten kahve öğütüldügünde evi saran o taze kahve kokusu insanın kötü uyanmasını imkansız hale getiriyor ☕️bu saatte kahvaltı yapıcaz mis gibi sonra gelsin fotoğraftaki cicekler gibi kokma rutinleri 🌸🍀🧴🍒
1ladyy kız unutmuşum balık hafızalı plan ben herşeyi unutur oldum🤣🤣
1ladyy yaa ben az önce 2. Kupami ictim bile🤣 3. Icersem yollarim 🙈😂
basak23 yahu telefonu tuttugum elimle sigarayı tutamiyorum agzimda tutsam gozum yaniyor 🤣 disarda yanimda kulluk yok ucar gider vallahi üzülürüm 🤣🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati teşekkür ederim canım ❤️
Bahtsizbedevi_ b12 eksikliği de olabilir bende çok unutkanım sana diyorum ama senden eksik yanım yok😂😂😂😂😂😂belkide daha fazlası 😂😂
Moonlight_ ay afiyet olsun ben hala temizlikle uğraşıyorum bitmiyor bir türlü evi boyattik ondan bu kadar uzun sürüyor 🤦🏻♀️ve 14 aylık huysuz bir bebeyle yapıyorum bunu 😂
Sutlucikolati tamam inandık az sigara içiyorsun 😂